Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Έκτακτη ανακοίνωση ΔΕΥΑ Αλμωπίας

Ανακοίνωση

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλμωπίας ενημερώνει ότι, σήμερα 26.06.2020 λόγω βλάβης της γεώτρησης που υδρεύει την πόλη της Αριδαίας και την Τοπική Κοινότητα  Χρύσας Τσακώνων-Ροδωνιάς, θα πραγματοποιηθεί πτώση πίεσης του νερού στο δυτικό τμήμα της Αριδαίας και στην Τοπική Κοινότητα  Χρύσας-Τσακώνων-Ροδωνιάς.


Η βλάβη θα αποκατασταθεί εντός των προσεχών ημερών.

Παρακαλούμε, να μη γίνεται άσκοπη και αλόγιστη χρήση του νερού.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 
ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Η βλάβη θα αποκατασταθεί νερό καθαρό και πόσιμο Πότε θα έχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365