Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020

Υποχρεωτική χρήση μάσκας για τους προσερχόμενους στο Διοικητήριο της Έδεσσας – Έκκληση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας για τήρηση των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας

Δελτίο Τύπου

Η εμφάνιση κρουσμάτων του κωρονοïού COVID-19 στην ΠΕ Πέλλας και η συνέχιση της εμφάνισης θετικών κρουσμάτων στο Πανελλήνιο σηματοδοτούν την ανάγκη για συνεπή τήρηση των μέτρων υγειονομικής προστασίας από τους πολίτες, τις δημόσιες υπηρεσίες και τις επιχειρήσεις. Μετά από ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή, με τη συμμετοχή των Διευθυντών των οικείων Διευθύνσεων και του Προϊσταμένου Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Πέλλας και αφού εξετάστηκαν οι ειδικότερες τοπικές συνθήκες, αποφασίστηκε η υποχρεωτική χρήση μάσκας για όλους τους προσερχόμενους στο Διοικητήριο της Έδεσσας. Το συγκεκριμένο μέτρο είναι σημαντικό για την προστασία της υγείας τόσο των εξυπηρετούμενων πολιτών, όσο και των εργαζομένων και ευρύτερα της τοπικής κοινωνίας. 

Σε σύντομη δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής αναφέρει: «Η χρήση της μάσκας είναι ένα μέτρο προστασίας της υγείας μας στη μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κωρονοïού που συνιστάται από τους ειδικούς και εφαρμόζεται ως «καλή» πρακτική σε όλους τους χώρους όπου υπάρχει υψηλή συνάθροιση προσώπων. Το Διοικητήριο αποτελεί την έδρα των περισσότερων υπηρεσιών της ΠΕ Πέλλας, αλλά και πολλών άλλων σημαντικών δημόσιων υπηρεσιών που εξυπηρετούν καθημερινά μεγάλο αριθμό πολιτών. Επομένως, είναι σημαντικό να λαμβάνονται και να τηρούνται αυστηρά μέτρα υγειονομικής προστασίας από όλους όσους προσέρχονται στο Διοικητήριο. Στόχος μας είναι φυσικά η ασφάλεια και όχι η ταλαιπωρία των πολιτών, που θέλουμε να απολαμβάνουν ένα υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, στο οποίο η ασφάλειά τους είναι ένα σημαντικό κριτήριο. Και σ’ αυτήν τη μάχη είμαστε μαζί και στο πλευρό όλων των πολιτών».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365