Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Σπύρος Μπιμπίλας: Πολλοί έχουν μπει στη δουλειά με μέσο, είτε πολιτικό, είτε κρεβατικό

Θα κάνω γυρίσματα αυτόν τον καιρό. Θα είμαι στο Καφέ της Χαράς

Στεναχωρήθηκα πολύ με τις δηλώσεις που έκανε η Άννα Παναγιωτοπούλου», είπε ο ηθοποιός


Ο Σπύρος Μπιμπίλας σε δηλώσεις του αποκάλυψε ότι μπαίνει για γυρίσματα στο Καφέ της Χαράς, με έναν ρόλο διαφορετικό από αυτούς που τον έχουμε δει μέχρι τώρα. Ο ηθοποιός μίλησε, επίσης, για τα χρήματα που έχει πάρει από guest εμφανίσεις του, για όσα είπε η Άννα Παναγιωτοπούλου αλλά και για το πως παίρνουν τους ρόλους κάποιοι ηθοποιοί.

«Θα κάνω γυρίσματα αυτόν τον καιρό. Θα είμαι στο Καφέ της Χαράς, τώρα πια μπορώ να το πω. Θα μπω για λίγο. Πάντως, θα είναι ένας πολύ ωραίος τύπος, εντελώς αντίθετος με αυτά που έχω κάνει με τον Χάρη Ρώμα σε άλλα έργα. Θα κάνω έναν πολύ περίεργο τύπο, σκοτεινό.


Έχω πληρωθεί πολύ καλά για guest. Στη Νταντά είχα πάρει 5.000 ευρώ. Τώρα παίρνεις 500 - 600 ευρώ.

Στεναχωρήθηκα πολύ με τις δηλώσεις που έκανε η Άννα Παναγιωτοπούλου. Μίλησε με τόσο σκληρά λόγια που το μόνο που μπορώ να δικαιολογήσω είναι η ηλικία της. Είναι τόσο πληγωτικά αυτά που είπε για τους άλλους ανθρώπους που ακόμα κι αν είχε τόσο δα δίκιο, έχει χαθεί.

Πολλοί έχουν μπει στη δουλειά με μέσο, είτε πολιτικό, είτε κρεβατικό. Αν υπάρχει πολιτικό μέσο στο θέατρο; Για πήγαινε στο Εθνικό Θέατρο να δεις, όλα χρησιμοποιούνται. Το κρεβατικό… αυτό και αν είναι μέσο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365