Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020

Συντήρηση και αποκατάσταση οδοστρώματος επαρχιακής οδού «Αριδαία-Σωσάνδρα-Πρόμαχοι» από την ΠΕ Πέλλας

Δελτίο Τύπου

Αντιπεριφερειάρχης Δάνης Τζαμτζής: Η συνεχής βελτίωση της βατότητας και ασφάλειας του οδικού δικτύου, αρμοδιότητας της ΠΕ Πέλλας, είναι στις σημαντικές προτεραιότητές μας.Ένα ακόμη σημαντικό έργο για την ασφάλεια και τη βελτίωση της καθημερινότητας, υλοποιείται από την Περιφερειακή Ενότητα  Πέλλας. 

Πρόκειται για τη συντήρηση του ασφαλτοτάπητα και την ασφαλτόστρωση καταστραμμένων τμημάτων της επαρχιακής οδού Αριδαία-Σωσάνδρα-Πρόμαχοι. Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής επιθεώρησε σήμερα την εκτέλεση των εργασιών του έργου, το οποίο έχει προϋπολογισμό 200.000 ευρώ.   

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, σε δήλωσή του αναφέρει: «Το συγκεκριμένο οδικό τμήμα είχε αρκετά προβλήματα. Οι επεμβάσεις είναι σε πολλά διαφορετικά σημεία. Πραγματοποιήθηκαν ήδη εργασίες, στο τμήμα Σωσάνδρα-Πρόμαχοι ως την είσοδο του οικισμού καθώς και στην γέφυρα των Προμάχων, εντός του οικισμού της Σωσάνδρας και σε μεγάλα τμήματα πριν την Σωσάνδρα, με τη χρήση αντιολισθηρών υλικών. 

Μας ενδιαφέρει πρωτίστως η ασφάλεια κατά την  κυκλοφορία, όπως και η άνεση των διερχόμενων οχημάτων και των επισκεπτών. Ο ορεινός όγκος της Αλμωπίας, με τους Προμάχους και τις άλλες Τοπικές Κοινότητες αποτελούν μία περιοχή με σημαντική δραστηριότητα όλον τον χρόνο, αγροτική και δασική, αλλά και μία περιοχή με πολύ σημαντικά φυσικά οικοσυστήματα και αξιοθέατα, τα οποία συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών. 

Η Μονή του Αγίου Ιλαρίωνα δέχεται χιλιάδες  επισκέπτες τον χρόνο. 

Οι συντηρήσεις και η βελτίωση των οδικών χαρακτηριστικών των δρόμων είναι σημαντικές και για λόγους πολιτικής προστασίας. 

Βεβαίως, η μεγάλη έκταση της Πέλλας και η στενότητα των οικονομικών πόρων δεν μας επιτρέπει να πραγματοποιήσουμε παρεμβάσεις ταυτόχρονα σε όλες τις περιοχές που υπάρχουν ανάγκες, αλλά με τη συνδρομή των Δήμων κι άλλων συναρμόδιων φορέων, τις καταγράφουμε και τις εντάσσουμε στο τεχνικό μας πρόγραμμα με υψηλή προτεραιότητα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365