Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020

Ένα τέτοιο σπίτι χρειαζόμαστε για το καλοκαίρι (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό
LilliHaus το λένε και είναι μια δουλειά της βραζιλιάνικης SysHaus, ένα προκατασκευσμένο πλωτό σπίτι που παραδίδεται έτοιμο στον… χώρο σου. Επιπλωμένο και πλήρως εξοπλισμένο, το εσωτερικό εξατομικεύεται στις απαιτήσεις του πελάτη.


Η επιφάνεια του εσωτερικού είναι 38,5 τετραγωνικά μέτρα και είναι μάλιστα επεκτάσιμη, καθώς η SysHaus προσφέρει πολλές αρθρωτές λύσεις για διαβίωση έξω από τα καθιερωμένα.

Το σπίτι είναι αυτόνομο, διαθέτοντας ηλιακά πάνελ, φυσικό εξαερισμό και σταθμό επεξεργασίας πόσιμου νερού και διαχείρισης λυμάτων.

Όποιος αναζητεί την απόλυτη απομόνωση, το σπίτι προσαρμόζεται πάνω σε πλωτή πλατφόρμα, είτε σταθερή είτε κινούμενη, καθώς περιορισμοί δεν υπάρχουν εδώ.

Όσο για τις διαστάσεις του, έχει μήκος 12 μέτρων και πλάτος 3,2 μέτρων, ώστε να είναι δυνατή η μεταφορά του με φορτηγό.
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365