Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Αυτό είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ Εθνικού Γιαννιτσών

Ανακοίνωση

Νεο Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου Α.Σ Εθνικός Γιαννιτσών.

Σύσταση:



Πρόεδρος: Ατματζιδης Σάββας
Αντιπρόεδρος:Μιχαηλίδης Βασίλης
Ταμίας: Φωκάς Ιωάννης
Γ.Γραμματέας :Ατματζιδης Αναστάσιος
Έφορος:Κίνα Αθηνά

ΣΎΜΒΟΥΛΟΙ
Παγκοζιδου Άννα
Μαυροπουλου Γεωργία
Ατματζιδης Νικόλαος
Παντελιδης Χρήστος

Εκ μέρους του Δ.Σ.να ευχαριστήσουμε την κα. Ευμορφια Κετιγογλου (μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών ) για τις παρεχόμενες υπηρεσίες της, οπως επίσης και τον πρόεδρο της Ευξείνου Λέσχης Γιαννιτσών κυριο Απόστολο Ασλανιδη για την άψογη φιλοξενία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365