Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Επίσημο και από τον ΕΟΔΥ το νέο κρούσμα στο Γ.Ν. Έδεσσας - Πού εντοπίζονται τα νέα κρούσματα σήμερα

Πρόκειται για το δεύτερο κρούσμα εργαζομένου στο Γ.Ν. Έδεσσας

Επιβεβαιωμένο και από τον ΕΟΔΥ είναι πλέον το νέο κρούσμα σε εργαζόμενη του Γ.Ν. Έδεσσας, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα και σας είχαμε ενημερώσει από το πρωί.


Πρόκειται για το δεύτερο κρούσμα εργαζομένου στο Γ.Ν. Έδεσσας, μία νοσηλεύτρια και μία μαία και οι δύο είναι κάτοικοι τοπικών κοινοτήτων της Αλμωπίας.

Αυτή την στιγμή την Αλμωπία υπάρχουν 5 κρούσματα, τα δύο που σας αναφέραμε πιο πάνω και τα 3 του Εξαπλατάτου. Στο νοσοκομείο αναφοράς ΑΧΕΠΑ νοσηλεύονται 2 άτομα από τον Εξαπλάτανο, ένας 56χρονος και ένας 28χρονος, ενώ οι υπόλοιποι 3 νοσούντες από την Αλμωπία βρίσκονται στα σπίτια τους, ευχόμαστε σε όλους περαστικά. Επίσης να τονίσουμε πως σε 7ημερη καραντίνα βρίσκονται πολλά άτομα από το οικείο και οικογενειακό περιβάλλον των παραπάνω κρουσμάτων.

Από τα σημερινά κρούσματα 9 εντοπίζονται στην Ξάνθη, 5 είναι εισαγόμενα (πτήσεις και οδικώς), 5 είναι από τη Θεσπρωτία, 1 κρούσμα εντοπίστηκε στην Πέλλα, αυτό σε Μαία του Γ.Ν. Έδεσσας και 1 στην Αθήνα.

9 σχόλια:

  1. Τα άλλα δύο κρούσματα της Αλμωπίας γιατί δεν αναφέρεται από ποια χωριά είναι; Μόνο τον Εξαπλατανο στιγματησατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προφανώς γιατι ειναι πιο σημαντικό το οτι ειναι εργαζόμενες σε ενα νοσοκομειο και δευτερεύον απο που συγκεκριμένα ειναι.

      Διαγραφή
  2. Από πολυκαρπη και Λουτράκι είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι από το Λουτράκι μήν λέτε ότι ακούτε χωρίς να ξέρετε

      Διαγραφή
    2. Από εκεί είναι.κι ο άντρας και θα ανακοινωθεί αύριο ως δεύτερο κρούσμα στο λουτρακι

      Διαγραφή
  3. Είναι φανερό λοιπόν ότι στο νοσοκομείο Έδεσσας εργάζονται μόνο άτομα καταγόμενα από την Αλμωπία. Αλλιώς δεν μας το λέει καλά στα ενημερωτικά δελτία η υπηρεσία που τα κάνει. Κύριοι ας σοβαρευτούμε λίγο οι δημοσιογράφοι να μας πούνε από πού προέρχεται η πληροφόρηση τους για να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι σε φταίνε ρε μεγαλε τα σαιτ αν οι ανθρωποι που κολλάνε ειναι απο την αλμωπιας. αντε σοβαρευτείτε επιτέλους και τηρήστε τα μέτρα ασφαλείας για να μην γίνουμε ξανθη

      Διαγραφή
  4. Από Λουτράκι είναι 100%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλο θα ηταν να γραφονται. Για ολα τα κρούσματα τα χωρια.
    Ακουσαμε Πολυκαρπη και Λουτρακι.
    Τωρα τι ειναι αληθεια...
    Μπορει να ειναι ψεμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365