Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Δήλωση Δημήτρη Γιάντση με αφορμή τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Δήλωση

Για άλλη μια χρονιά, τα παιδιά μας καλούνται στο τέλος της εφηβείας τους, να αγωνιστούν για μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.



Εν μέσω αυτής της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης, η προσπάθειά τους έχει ακόμη μεγαλύτερη ένταση και σημασία.

Είμαστε όλοι στο πλευρό τους και αγωνιούμε μαζί με τους γονείς τους, προσπαθώντας να δώσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες διεξαγωγής των εξετάσεων.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των πανελληνίων, η ζωή δεν αρχίζει και δε σταματά εδώ.
Είναι ένα βήμα σε ένα δρόμο χωρίς φανερό προορισμό.

Ευχόμαστε το καλύτερο και το φωτεινότερο στο τέλος αυτού του δρόμου. 

Καλή επιτυχία!

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΤΣΗΣ

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365