Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Συλλυπητήρια Αλμωπού Αριδαίας για το χαμό του “κυρ Γιάννη”

Συλλυπητήρια

Ένας σπουδαίος φίλαθλος της ομάδας μας δεν ζεί πιά κοντά μας. Ο Ιωάννης Λούστας (“κυρ Γιάννης”) σε ηλικία 80 ετών άφησε την τελευταία του πνοή και όλοι θα τον θυμόμαστε σαν έναν μεγάλο αγωνιστή που πρόσφερε ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του στον σύλλογο μας με ιδιαίτερη αυταπάρνηση όντας και μέλος του διοικητικού συμβουλίου σε παλαιότερα έτη.


Η μεγάλη οικογένεια συλυππείται την οικογένεια του αγαπητού κυρ Γιάννη, κουράγιο στους οικείους του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

1 σχόλιο:

  1. Σπουδαίος κύριος ,ωραίος φίλαθλος.Πάντα Αλμωπός ακόμα και στα γεράματα ακολουθούσε.Καλό Ταξίδι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365