Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Μπίνος για Μπάτση: Άρχισε σιγά-σιγά να ανακτά τη μνήμη του

Δελτίο Τύπου

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ" ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ κ. ΜΠΑΤΣΗ

Μετά από μια μακρά περίοδο επιλεκτικής μνήμης, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης φαίνεται πως άρχισε σιγά-σιγά να ανακτά τη μνήμη του όσον αφορά στα γεγονότα της προηγούμενης δημοτικής περιόδου.



Σε δήλωσή του αναφέρθηκε στην περίοδο που ήταν Αντιδήμαρχος του τότε Δημάρχου Δημήτρη Μπίνου και μάλιστα αναφέρεται σε προτάσεις του που υιοθετήθηκαν τότε από τη Δημοτική Αρχή. Κάτι είναι κι αυτό...

Αν συνεχίσει έτσι, ίσως κάποια στιγμή φτάσει η μνήμη του και στο σημείο εκείνης της περιόδου όπου αντικαταστάθηκε από Αντιδήμαρχος και άρχισε ξαφνικά να τα βλέπει όλα μαύρα. Τότε που εγκατέλειψε την ομάδα που τον ανέδειξε και ξεκίνησε τον πόλεμο εναντίον της.

4 σχόλια:

  1. Θελετε και γραφειο τυπου για να πεταξετε την μπαλα στην κερκιδα; ρε ποιος να ειναι το γραφειο τυπου; χαχαχα ανεξαρτητη δημοσιογραφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΕ κ.ΜΠΙΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΠΩΣ ΜΟΛΙΣ ΕΧΑΣΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕΣ ΤΙΣ ΧΑΛΑΣΜΕΝΕΣ ΑΡΔΕΥΤΙΚΕΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συνδημότες, όλοι ειναι καλοί άνθρωποι.Για ηγέτες του τόπου απλά είναι λίγοι.Κύριε Μπίνο ήσασταν εξαιρετική περίπτωση αλλά μας φέρατε την παιδική χαρά και το διαλύσαμε.ήταν αυτά τα παιδιά για αντιδήμαρχοι? αμούστακα πιτσιρίκια χωρίς γνώσεις ,χωρίς όραμα? κρίμα!
    Ανοίξατε την πόρτα στο κάθε δοντσο γιαντση κετικιδη μπατση σέλκο γεωργίου αναστασιάδη κλπ να έχουν ηγετικές θέσεις.Έλεος.Κρίμα.
    Σε άλλους δήμους σε τέτοιες θέσεις υπάρχουν προσωπικότητες ογκόλιθοι !!
    Ηγέτης είναι αυτός που μπορεί να αναλάβει το Δήμο στις πλάτες του.Όχι άλλος χαβαλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εδώ που τα λέμε...αυτά τα άτομα σε άλλους Δήμους θα ήταν σε σειρά αναμονής για να δούνε έναν σοβαρό Αντιδήμαρχο για να βρούνε δουλειά! Κι εδώ μας κυβερνάνε επι πληρωμή.Τζάμπα σπουδάζουμε τα παιδιά μας τελικά.Δήμαρχε ποιό παράδειγμα να δώσουμε στα παιδιά ?μπερδευόμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365