Κυριακή, 14 Ιουνίου 2020

Μήνυμα Διονύση Σταμενίτη για τις Πανελλαδικές εξετάσεις

Μήνυμα

«Οι φετινοί υποψήφιοι έδωσαν ήδη μια μάχη και την κέρδισαν».

Σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές που ξεκινούν αύριο τις πανελλαδικές εξετάσεις, εύχομαι ολόψυχα να αποδοθούν οι καρποί των κόπων και των προσπαθειών τους. Στην πρώτη τους μάχη για το πέρασμα από τη μαθητική ζωή στον ακαδημαϊκό κόσμο, να είναι εφοδιασμένοι με κουράγιο και ψυχραιμία. 

Με συγκέντρωση η καθεμία και ο καθένας στο δικό του στόχο να είναι σίγουροι ότι θα πετύχουν!

Οι φετινοί υποψήφιοι ήδη απέδειξαν ότι οι δυσκολίες λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊου και η προσαρμογή σε νέες συνθήκες δεν ήταν αρκετές για τους εμποδίσουν να συνεχίσουν να παλεύουν και να φθάσουν στο δικό τους προορισμό. Αυτήν την εμπειρία να την κρατήσουν οδηγό και για τις επόμενες μάχες που θα κληθούν να δώσουν στη ζωή τους. 
Είμαστε όλοι περήφανοι για όσα ήδη έχουν καταφέρει αυτή τη δύσκολη σχολική χρονιά! 

Καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς που κάθε χρόνο δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και στους γονείς που στέκονται συνοδοιπόροι στα όνειρα και στις φιλοδοξίες των παιδιών τους.

Σε όλα τα παιδιά που έχουν δουλέψει σκληρά, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365