Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

Χρήστος Χατζηγιαννιδης: Ευχές με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων

Ευχές

Εύχομαι από καρδιάς, καλή επιτυχία και δύναμη σε όλους τους υποψηφίους που συμμετέχετε στις Πανελλήνιες εξετάσεις. 

Καλείστε, να δώσετε τις πρώτες μεγάλες δοκιμασίες στη ζωή σας, που θα αποτελέσουν την αφετηρία για οριοθέτηση νέων στόχων και το ξεκίνημα νέων προσπαθειών. 



Η Παιδεία, είναι μια συνεχής διαδικασία εμβάθυνσης στο «ταξίδι» της γνώσης, της ανάπτυξης και καλλιέργειας της προσωπικότητάς σας. 

Είναι ο «πηγαιμός για την Ιθάκη»!
Οπως είπε και σε εμένα πριν χρόνια ένας πολύ πετυχημένος άνθρωπος,πρέπει πάντα να διεκδικείτε τα όνειρά σας με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και να είστε σίγουροι ότι οι επιλογές και τα αποτελέσματα, θα σας δικαιώσουν!

Τέλος, απευθύνω θερμές ευχές στις οικογένειες σας, που είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν, όπως και στο εκπαιδευτικό προσωπικό που συμμετέχει στη διαδικασία.

Χατζηγιαννιδης Χρηστος 
Αντιδημαρχος ΔΕ Εξαπλατανου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365