Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020

ΠΕ Πέλλας: Έκκληση για επαγρύπνηση και πιστή εφαρμογή των μέτρων για τον Covid-19

Δελτίο Τύπου

Ανάγκη για επαγρύπνηση και πιστή εφαρμογή των προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπισης της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού COVID-19 στην ΠΕ Πέλλας.


Έκκληση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή για συνεργασία, υπευθυνότητα και αυτοπροστασία των πολιτών 

Σε συνέχεια την εμφάνισης θετικών κρουσμάτων του κορωνοιού COVID-19 σε περιοχές της ΠΕ Πέλλας, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες, τις δημόσιες υπηρεσίες, τις επιχειρήσεις, τους οργανισμούς και φορείς της ΠΕ Πέλλας για πιστή εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων και κατευθύνσεων που έχουν δοθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας. 

Στο πλαίσιο αυτό, οι εξυπηρετούμενοι πολίτες με υπηρεσίες της ΠΕ Πέλλας παρακαλούνται, πριν από την επίσκεψή τους, να επικοινωνούν τηλεφωνικά για κλείσιμο ραντεβού, ενώ κατά την προσέλευσή τους στο Διοικητήριο και στα κτίρια των αποκεντρωμένων υπηρεσιών, να λαμβάνουν όλα τα αναγκαία μέτρα προσωπικής ασφάλειας (χρήση μάσκας και γαντιών). 

Σε σχετική δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής αναφέρει: «Λόγω της θερινής παραγωγικής περιόδου, υπάρχει αυξημένη κινητικότητα σ’ όλη την επικράτεια της Π.Ε. Πέλλας. Την κρίσιμη αυτή περίοδο, είναι σημαντικό να μην ατονήσει η εφαρμογή των μέτρων προφύλαξης του εαυτού μας και των προσώπων στο εργασιακό, οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον μας. Δεν χρειάζεται πανικός που είναι πάντοτε κακός σύμβουλος σε περιόδους κρίσης, αλλά υπευθυνότητα, λογική και πιστή εφαρμογή των προληπτικών μέτρων που έχουν ανακοινωθεί. Είναι σημαντικό να συνεργαστούμε ώστε η υγειονομική κρίση του κωρονοïού, να μην εξελιχθεί σε οικονομική, κοινωνική και τελικά ανθρωπιστική, με πολύ οδυνηρές συνέπειες για τη χώρα μας, την τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365