Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Αλμωπία: Τρία κρούσματα COVID-19 στον Εξαπλατανο

Έχει ξεκινήσει ήδη η ιχνηλατηση των επαφών

Τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19 βεβαιώθηκαν πριν απο λίγο στον Εξαπλατανο Αλμωπίας. 



Πρόκειται για ανθρώπους από το ίδιο οικογενειακό περιβάλλον οι οποίοι δεν νοσηλεύονται στο νοσοκομείο σύμφωνα με τις πληροφορίες μας.

Έχει ξεκινήσει ήδη η ιχνηλατηση των επαφών.

16 σχόλια:

  1. Που έγιναν οι εξετάσεις και πιστοποιήθηκαν; Παρακαλώ γίνετε λίγο πιο συγκεκριμένος ειδάλλως μη δημιουργείται αναστάτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι ανεβάζουμε είναι πλήρως επιβεβαιωμένο και πιστοποιημένο. Τα δείγματα πάρθηκαν στο νοσοκομείο της Έδεσσας, εστάλησαν στα αρμόδια δειγματοληπτικά κέντρα τα οποία επιβεβαίωσαν πως και τα τρία είναι θετικά.

      Διαγραφή
  2. Οπαααα, την κάτσαμε τη βάρκα. Τα παιδιά σίγουρα θα επισκέφτηκαν τα καφέ της Αριδαιας και του χωριού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτά για όσους νομίζουν ότι ειναι πλάκα.Πρόκειται για παληκάρια κι όμως κόλησαν.Αυτοί αντέχουν...αν κολλήσουν όμως κάποιον αδύναμο τον σκοτώνει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και πως εξετάστηκαν;;; τυχαία;;; πήγαν μόνοι τους νοσοκομείο λόγο ενόχλησης;;;; ή ήρθε κλιμάκιο του ΕΟΔΔΥ;;; Γιατί στις επίσημες σελίδες του υπουργείου όλη η κεντρική Μακεδονία έχει τις τελευταίες μέρες 2-3 κρούσματα... να διασταυρωνετε τις ειδήσεις ειδικά σε τόσο ευαίσθητο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτός ή αυτή με το σχόλιο 12:02 έχει και οικογένεια? και ο τελευταίος τσιγγάνος ξέρει πια την επίσημη διαδικασία που περνάει οποιοσδήποτε για να ανακοινωθεί.Στο σχολείο όταν έπαιρνες κακό βαθμό στο τεστ δεν διάβαζες παραπάνω?

      Διαγραφή
    2. Προσπάθησε να μην προσβάλεις τους συνομιλητές σου. Οι ερωτήσεις που έκανα είναι συγκεκριμένες και ακολουθούν το πρωτόκολλο για τον ιό. Οπότε έως τα κρούσματα κοινοποιηθουν επίσημα μην αναρτάται απλές υποθέσεις. Δεν θα σου απαντήσω αν έχω οικογένεια και τα λοιπά.... Δυστυχώς όμως είμαι σε θέση να γνωρίζω από επίσημη θέση πως γίνονται οι ανακοινώσεις και η τήρηση των πρωτοκόλλων.... Εσύ γνωρίζεις;;;;

      Διαγραφή
    3. Προσπάθησε να μην προσβάλεις τους συνομιλητές σου. Οι ερωτήσεις που έκανα είναι συγκεκριμένες και ακολουθούν το πρωτόκολλο για τον ιό. Οπότε έως τα κρούσματα κοινοποιηθουν επίσημα μην αναρτάται απλές υποθέσεις. Δεν θα σου απαντήσω αν έχω οικογένεια και τα λοιπά.... Δυστυχώς όμως είμαι σε θέση να γνωρίζω από επίσημη θέση πως γίνονται οι ανακοινώσεις και η τήρηση των πρωτοκόλλων.... Εσύ γνωρίζεις;;;;

      Διαγραφή
  5. Οι φωστήρες του δήμου , της περιφέρειας και του ΕΟΔΥ ας αποκλείσουν για άλλη μια φορά ένα ακόμη χωριό, ας στοχοποιήσουν πάλι τους κατοίκους του. Ας ξαναμαλώσουν ποιος θα μοιράζει τα συσσίτια. Ποιός θα βγεί περισσότερο στα κανάλια, ποιός θα βγει τις περισσότερες φωτογραφίες. Τα τοπικά ΜΜΕ πρέπει να σκεφτούν πρώτα την υγεία και την αξιοπρέπεια των κατοίκων και ύστερα πόσα like θα πάρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν δεν αληθεύει να βγείτε και να ζητήσετε συγγνώμη ΟΛΟΙ ΣΑΣ και όσον αφορά την διασταύρωση της είδησης δεν έχουμε ενημέρωση από την κοινότητα και τον δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα κρουσματα ειναι επιβεβαιωμένα. Οι αρμόδιοι του Δήμου και της Περιφέρειας είναι ενήμεροι.

      Διαγραφή
  7. Πλάκα έχουν μερικοί . Ο πλανήτης ολόκληρος καίγεται και κάποιοι στην Αλμωπία ξέρουν αν υπάρχει ή δεν υπάρχει.Πειθαρχούμε και καταγγέλουμε παραβάτες . Οι εξυπνάδες κομένες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αντε πάλι. Πάλι βγήκαν οι ψεκασμενοι στα μπλοκ και γράφουν τις γνωστές μπούρδες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι κάτοικοι της Αλμωπίας να είναι περισσότερο απροσεκτοι ,επιπόλαιοι και απείθαρχοι σε σχέση με άλλους και να την πατάνε...Όσο για τα σενάρια που κάνουν μερικοί φαίνεται ότι ζούνε σε άλλο πλανήτη με αρχηγό την τρελή παρουσιάστρια που έκανε σκηνικό στο Χαρδαλιά.Κύριοι, ηρεμήστε και πειθαρχήστε αν αγαπάτε τις οικογένειες σας.
    Εαν δεν έχετε οικογένειες σεβαστείτε αυτούς που έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μεχρι και οι γυφτοι βγηκαν τα εκανα ολα πουτανα.Τελικα στην αλμωπια δεν υπαρχουν παλικρια ....μονο προβατα!!μπεεεεεεεεε

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365