Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Αριδαία: Έλεγχοι και πρόστιμα σε καταστήματα για τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του COVID-19

Σε κάποιες περιπτώσεις βεβαιώθηκαν πρόστιμα 150 ευρώ για μη χρήση μάσκας

Με βασικό γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας, την προστασία του υγιούς ανταγωνισμού και την ορθή εφαρμογή των μέτρων, σήμερα το πρωί μικτά κλιμάκια διενήργησαν ελέγχους ορθής εφαρμογής των μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κοροναϊού, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Αριδαία.


Συγκεκριμένα οι αρμόδιες υπηρεσίες έλεγχαν για τις αποστάσεις, την χρηστή μάσκας και γαντιών, όπως προβλέπετε από τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του COVID-19.

Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις βεβαιώθηκαν πρόστιμα 150 ευρώ για μη χρήση μάσκας.

Οι έλεγχοι θα εντατικοποιηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα

9 σχόλια:

  1. Επιτέλους.Και άργησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά μην νομίζεις ότι θα γίνει και τπτ....

      Διαγραφή
  2. Σοβαρά αληθεύει οτι τους φώναξε αντιδημάρχους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχαχα είναι τόσο αστείο... Η μάλλον είναι τόσο αστείοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ίδιο κ για τούς πελάτες φαντάζομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πως και έτσι. Αποφάσισαν να κάνουν τα νόμιμα Αστυνομία και νομαρχιακή αυτοδιοίκηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε δεν κάνετε καμία κωλοτουμπα λέω εγώ; Είστε σοβαροί; Σκέφτεστε εσείς οι φοβισμένοι πως ο υπάλληλος θα πληρώσει αυτό το πρόστιμο; Αν τόσο πολύ φοβάστε πια ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!!! Εμείς οι εργαζόμενοι πιο πολύ κινδυνεύουμε από όλους εσάς που βγαίνετε για καφέδες κλπ για αυτό μην διαμαρτυρεστε κιόλας! Κουρασατε πια εσείς και η μαύρη ψυχή σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. έρχονται νέοι έλεγχοι.Αυτό ήταν προειδοποιητική βολή.Δεν θα γίνει και πολύ συζήτηση.Ή εφαρμόζεις τους κανόνες ή πρόστιμο.Δεν γίνεται διάλογος με τέτοια θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε δεν υπαρχει αυτο το ψεμα στην ιστορια της ανθρωποτητας μην μας ζαλιζετε τα αρχηδια μιλαω γοα αστυνομικους και λειπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365