Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Έκπτωση φόρου με ένα e- mail. Ποιους αφορά

Πρόκειται για τις 160.740 επιχειρήσεις οι οποίες κατάφεραν να πληρώσουν εμπρόθεσμα τον ΦΠΑ φορολογικής περιόδου Μαρτίου

Με ένα e-mail που θα πρέπει να υποβληθεί έως την Τετάρτη 17 Ιουνίου στην εφορία τους θα μπορούν τελικά να καρπωθούν την έκπτωση 25% στην εμπρόθεσμη πληρωμή ΦΠΑ οι επιχειρήσεις που έκαναν χρήση του σχετικού μέτρου.


Πρόκειται για τις 160.740 επιχειρήσεις οι οποίες κατάφεραν να πληρώσουν εμπρόθεσμα τον ΦΠΑ φορολογικής περιόδου Μαρτίου και τηρούν διπλογραφικά βιβλία ή φορολογικής περιόδου Ιανουαρίου - Μαρτίου και τηρούν απλογραφικά βιβλία. Για την εμπρόθεσμη πληρωμή δικαιούνται το 25% του ποσού που κατέβαλαν ως πίστωση για συμψηφισμό με νέες φορολογικές οφειλές. Ο συμψηφισμός θα διενεργηθεί κατά προτεραιότητα σε βεβαιωμένες οφειλές από δόσεις ρυθμίσεων με καταληκτική ημερομηνία καταβολής εντός του Ιουνίου και επόμενων μηνών. Όσοι ξεχαστούν και δεν υποβάλουν e-mail ο συμψηφισμός θα γίνει αυτεπάγγελτα από την εφορία.

Πηγή:enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365