Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

ΕΠΣ Πέλλας: Απονομή πρωταθλήματος και κυπέλλου στον Εθνικό Γιαννιτσών την Τετάρτη 15/7

Ανακοίνωση

Ιστορική μέρα για τον Εθνικό Γιαννιτσών την προσεχή Τετάρτη 15 Ιουλίου, μια που στην κεντρική πλατεία του συνοικισμού Νέας Τραπεζούντας Γιαννιτσών θα απονεμηθεί το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στον νταμπλούχο Εθνικό Γιαννιτσών.



Η ομάδα του Εθνικού που έχει παίξει ξανα σε εθνικές κατηγορίες (Εθνική ερασιτεχνική και Δ' εθνική) για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στην Γ' εθνική.

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδος είναι η ακόλουθη:

Σας προσκαλούμε στην απονομή του πρωταθλήματος και του κυπέλλου της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ που μας όρισε νταμπλουχους του Νομού 2019-2020.

Την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 ωρα 8:30 μ.μ στην πλατεία της Ν.Τραπεζούντας .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΡΗΘΟΎΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΌΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365