Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

Με επιτυχίες για τον Ίκαρο Αλμωπίας ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ16 (ΦΩΤΟ)

Συγχαρητήρια σε όλους

Ολοκληρώθηκε και η 2η μέρα του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ16 στην ΚΑΒΑΛΑ και το ΧΡΥΣΟ μας κορίτσι ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι στην Κορυφή!



Ξεκίνησε τον αγώνα της με 80μ εμπόδια όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με το απίστευτο ατομικό ρεκόρ 12.17 και εν συνεχεία, μισή ώρα αργότερα στο ΜΗΚΟΣ, κέρδισε τον αγώνα με άλμα 5.48 κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. 

Με 4 άλματα πάνω από 5.40 και 2 μετάλλια μέσα σε μια ώρα, απέδειξε σε όλους ότι οι στόχοι επιτυγχάνονται με σωστή προπόνηση,προγραμματισμό και  θέληση!!!

Συγχαρητήρια σε όλους και συνεχίζουμε για το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Κ18 στην ΛΑΡΙΣΑ.

Σαν προπονήτρια των παιδιών θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς των παιδιών που μας στηρίζουν και κυρίως τα ίδια τα παιδιά ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ,ΑΓΙΑΝΟΓΛΟΥ ΙΣΑΑΚ,ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΤΣΗ,ΠΛΕΣΚΑ ΠΕΤΡΟ και ΒΟΛΤΣΗ ΘΕΟΔΩΡΟ διότι με κάνανε ακόμα μια φορά περήφανη και με γεμίσανε αγωνιστικές εμπειρίες!!








1 σχόλιο:

  1. Μπραβο ολους μας κανεις περηφανους παντα επιτυχιες να εχεις στην ζωη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365