Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Τρίκαλα: Για δολοφονία κάνει λόγο η οικογένεια της 16χρονης

Το μήνυμα στην αδερφή της και η συνάντηση με 27χρονο

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου της 16χρονης στα Τρίκαλα, με την οικογένεια να κάνει λόγο για δολοφονία, αναθέτοντας σε δικό της πραγματογνώμονα το ζήτημα.


Παράλληλα, μιλώντας στην εκπομπή Ωρα Ελλάδος του Open TV ο δημοσιογράφος του Trikala Voice, Βασίλης Αλεξίου, μετέφερε τα όσα έχουν γίνει γνωστά για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. «Υπάρχουν συνεχείς ανατροπές. Το συμβάν έγινε σε κεντρικό σημείο στα Τρίκαλα. Η 16χρονη Μαρία βρέθηκε από εργαζόμενους. Η Αστυνομία έφτασε αμέσως και η ιατροδικαστής έκανε μία πρώτη εκτίμηση για πτώση και όχι εγκληματική ενέργεια» ανέφερε χαρακτηριστικά όμως τόνισε ότι η οικογένεια θα συνεχίσει να αναζητά την αλήθεια: «Ωστόσο, η οικογένεια μιλάει για δολοφονία και θα ορίσει πραγματογνώμονα. Το κορίτσι δεν είχε αφήσει σημείωμα. Μέχρι τα ξημερώματα ήταν έξω. Πληροφορίες λένε ότι μέχρι τις 03:30 ήταν με κάποιον έξω. Η οικογένεια θα ζητήσει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου». Και κατέληξε: «Είναι περίεργο για τα Τρίκαλα γιατί δεν έχουμε καθόλου εγκλήματα».

Υπενθυμίζεται σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η σορός φέρεται να έχει χτυπήματα στο πρόσωπα και μώλωπες σε σημεία του σώματος γεγονός που αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά, ακόμα κι αυτό της εγκληματικής ενέργειας. Πάντως σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το TV10.gr, η ανήλικη είχε απευθυνθεί στην Αστυνομία, καταγγέλλοντας περιστατικό βίας από φίλο της.

Τι εξετάζουν οι Αρχές

Από την πλευρά τους, οι Αρχές εξετάζουν έναν άντρα που θεωρείται το πρόσωπο – κλειδί στην υπόθεση και έχει τις απαντήσεις για το τραγικό τέλος.

Οι Αρχές ερευνούν τι έγινε τις τελευταίες ώρες πριν τον θάνατο του κοριτσιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι συναντήθηκε στις 2 τα ξημερώματα με έναν νεαρό αστυνομικό 27 ετών που τον γνώρισε μέσω Instagram.

Στις 3 το πρωί άρχισαν να την αναζητούν. Στις 5 τα ξημερώματα ήταν το τελευταίο τηλεφώνημα που έκανε στην αδερφή της. «Εγώ δεν ήθελα να βγει με αυτόν εξαρχής γιατί ήταν μεγαλύτερος. Έχει δύο εβδομάδες που τον γνώρισε» είπε η δίδυμη αδερφή της.

Η αστυνομία συνεχίζει να παίρνει καταθέσεις προκειμένου να λύσει τον γρίφο με δεδομένο ότι το κορίτσι δεν έχει αφήσει κάποιο σημείωμα πίσω του.

Υπενθυμίζεται, πως η 16χρονη εξαφανίστηκε ξαφνικά το βράδυ της Τρίτης. Η μητέρα της και η δίδυμη αδερφή της άρχισαν να την ψάχνουν καθώς δεν απαντούσε σε κλήσεις.

Μετά από πολλές ώρες το κορίτσι απάντησε σε μόνο και μια κλήση, όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η αδερφή της. «Σήκωσε το τηλέφωνο η Μαρία κλαμένη και μου λέει “Χριστίνα σε αγαπάω και να προσέχεις” και βγήκα στους δρόμους να ψάχνω», είπε η αδερφή της.

Συντετριμμένος ο πατέρας της 16χρονης ζητά να βρεθεί η αλήθεια: «Θέλω μόνο να βρεθεί η αλήθεια, τίποτα άλλο. Μου σκότωσαν το λουλούδι».

Σημειώνεται, πως το άψυχο σώμα της κοπέλας εντοπίστηκε στις 7 το πρωί από περιπατητή και αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία απέκλεισε την περιοχή.

«Είδαν έναν άνθρωπο μπρούμυτα, δεν βλέπαμε πρόσωπο. Παγώσαμε, λέω παιδιά ούτε κουνιέται ούτε σαλεύει» είπε υπάλληλος καθαριότητας του δήμου Τρικάλων.

Πηγή: thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365