Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020

Ανακοίνωση της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας Δήμου Σκύδρας για το πλύσιμο και την απολύμανση των πράσινων κάδων

Δελτίο Τύπου

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την προστασία και τη  διασφάλιση  της δημόσιας υγείας ο Δήμος Σκύδρας και συγκεκριμένα η Αντιδημαρχία  Καθαριότητας, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας προχωράει στο πλύσιμο, στον καθαρισμό και στην απολύμανση των κάδων οικιακών απορριμμάτων (πράσινοι κάδοι) που βρίσκονται στην πόλη της Σκύδρας τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 και στην Κοινότητα της Καλής την Τρίτη 21 Ιουλίου 2020.

   
Οι παραπάνω εργασίες θα εκτελεστούν κατά τον εξής τρόπο: μετά την πρωινή συλλογή και το άδειασμα των απορριμμάτων των κάδων που θα πραγματοποιήσει το απορριμματοφόρο θ΄ακολουθεί το ειδικό συνεργείο που θα προβαίνει στο πλύσιμο, στον καθαρισμό και στην απολύμανση του κάθε κάδου.
   
Παρακαλούμε, λοιπόν, τους συνδημότες μας της Σκύδρας ώστε τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 και κατά τις ώρες από τις 05:00’ (πρωί) έως τις 15:00΄ να μην εναποθέσουν απορρίμματα στους πράσινους κάδους. Το ίδιο παρακαλούμε να πράξουν και οι συνδημότες μας της Καλής την επομένη ημέρα Τρίτη 21 Ιουλίου 2020 και κατά τις ίδιες ώρες.
   
Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία.

Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος
Κωνσταντίνος Τερζίδης    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365