Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Μεγάλο ρεκόρ και πρώτη θέση στο μήκος για την αθλήτρια του Ίκαρου Αλμωπίας Δέσποινα Αποστολίδου στο Διασυλλογικό Κ18

Δείτε την ανάρτηση της προπονήτριας της αθλήτριας Παναγιώτας Τουλουμτζή

Δείτε την ανάρτηση της προπονήτριας της αθλήτριας Παναγιώτας Τουλουμτζή:


ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΚΟΡ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΗΚΟΣ ΜΕ 5.55  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΑ 100μ ΕΜΠΟΔΙΑ ΜΕ 16.16, ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ Κ18, ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

Μια από τις καλύτερες επιδόσεις στην Ελλάδα στο μήκος με 5.55 στην κατηγορία Κ16 πέτυχε η αθλήτρια της Τουλουμτζή Παναγιώτας Αποστολίδου Δέσποινα και επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά την απίστευτη αθλητική κατάσταση στην οποία βρίσκεται εν όψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην Καβάλα, το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Όταν ο κόπος της προπόνησης ενός αθλητή ανταμείβεται με ένα ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΚΟΡ, η ικανοποίηση που αισθάνεται ο ίδιος και ο προπονητής του,είναι ανεκτίμητη.

Συγχαρητήρια σε όλους και καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα!!!

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητηρια σε εσενα και στην προπονητρια σου να σε χαιρετεε η οικογενεια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365