Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Μόνικα Μπελούτσι-Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Η συνάντηση τους στο Παρίσι πριν από 25 χρόνια (ΦΩΤΟ)

Δείτε τη φωτό

Μια vintage φωτογραφία από το μακρινό 1995 στο Παρίσι, στη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας τότε στη γαλλική πρωτεύουσα, κυκλοφορεί και δημιουργεί εντυπώσεις. Σε επίσημο δείπνο που παραθέτει ο Ιταλός σχεδιαστής Gianni Versace είναι προσκεκλημένοι μεταξύ άλλων διασημοτήτων, η Μόνικα Μπελούτσι και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο.


Ο φωτογράφος που απαθανατίζει το στιγμιότυπο της συνάντησης των δύο μετέπειτα σταρ, βρίσκεται στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, με την αμηχανία των 21 χρόνων του κρατάει αναμμένο το τσιγάρο που καπνίζει, και προσπαθεί να συγκεντρώσει το βλέμμα του στα μάτια της -κατά 10 χρόνια μεγαλύτερής του- Μόνικα Μπελούτσι, η οποία με μεγάλη άνεση και αυτοπεποίθηση έχει ακουμπήσει στην πλάτη της καρέκλας.

Δείτε τη φωτό:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365