Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

ΕΠΣ Πέλλας: Επανέρχεται ο Απόλλων Κρύας Βρύσης

Ανακοίνωση

Την επανεκκίνηση του μετά από δύο χρόνια αδράνειας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ο Απόλλων Κρύας Βρύσης μ΄ ένα μάλιστα φιλικό παιχνίδι μεταξύ των παλαιμάχων του το Σάββατο 8 Αυγούστου στις 6:30 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο ΄΄ Ιωάννης Τσερκεζίδης΄΄ το οποίο φέτος θα είναι αφιερωμένο στην μνήμη του πρόσφατα αποθανόντος παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Ιωάννη Σαρηπανίδη . 


Η διαφορετική αυτή έναρξη της ποδοσφαιρικής περιόδου έχει τους δικούς της συμβολισμούς, αφού συμβολίζει την πολύχρονη ιστορία της ομάδας, φέροντας στο γήπεδο ποδοσφαιριστές όλων των ένδοξων εποχών του Απόλλωνα, αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα είναι μία στην πόλη της Κρύας Βρύσης και έχει συνέχεια η ιστορία της.

Φιλοδοξία του νέου Δ.Σ. είναι να καθιερωθεί ο αγώνας αυτός των παλαιμάχων κάθε χρόνο με την έναρξη κάθε καινούριας ποδοσφαιρικής περιόδου, επαναδραστηριοποιώντας ταυτόχρονα και τον σύλλογο των παλαιμάχων .


Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της φετινής χρονιάς είναι η επανένταξη όλων των τμημάτων των Ακαδημιών υπό τη σκέπη του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Έτσι θα δημιουργηθεί ένα εξ ολοκλήρου Κρυαβρυσιώτικο ποδοσφαιρικό σύνολο το οποίο με υπομονή και επιμονή θα ξαναχτιστεί ο μεγάλος ιστορικός Απόλλωνας.


Μετά το πέρας του φιλικού αγώνα θα δοθεί event στο κατάστημα ΟΠΑΠ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ξεκινώντας ταυτόχρονα και η έναρξη των εγγραφών στα τμήματα υποδομής της ομάδας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365