Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 2/7

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:



ζώδια σήμερα 02/07 Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, μην θέτετε αχρείαστους περιορισμούς στον εαυτό σας! Το να μην ξέρετε πώς να πραγματώσετε τα όνειρά σας, δεν σημαίνει ότι θα χάσετε την ελπίδα. Με τη βοήθεια ενός τριγώνου ανάμεσα στη Σελήνη και τον Χείρωνα, θα επανακτήσετε την πίστη στον εαυτό σας.
Πρέπει να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, οι ιδέες σας είναι πραγματικά πολύτιμες. Σωπάστε τις αποθαρρυντικές φωνές από πλευράς της λογικής… Όπως έλεγε ο Νέλσον Μαντέλα «κάτι είναι ανέφικτο, μέχρι να συμβεί»!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Θωρακίστε την ψυχολογία σας, αγαπητοί Ταύροι… Θα αποτελέσετε σφουγγάρι δονήσεων, σε όποιο χώρο κι αν βρεθείτε!
Συνήθως μπορείτε να τις αποκλείσετε και να ασχοληθείτε με τη δουλειά σας. Αλλά τώρα πρέπει να σταματήσετε και να συζητήσετε την αίσθηση που λαμβάνετε από κάποιο άτομο. Και δεν αποκλείεται να του κάνετε μεγάλη χάρη, αν σχολιάσετε τη διαίσθησή σας.
Ωστόσο, μην φτάσετε στο σημείο να φορτωθείτε τα προβλήματα άλλων. Το μήνυμα να μεταφέρετε, δεν είστε θεραπευτές!

ζώδια σήμερα 02/07 Δίδυμοι

Έχετε μπροστά σας μια πολυάσχολη μέρα, αγαπητοί Δίδυμοι… Αλλά ένα τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Χείρωνα, βάζει τις σχέσεις σας σε προτεραιότητα! Αξιοποιήστε αυτές τις αίσιες δονήσεις, για να επικοινωνήσετε με άτομα που έχετε παραμελήσει. Ίσως έχετε αφήσει πολλά αναπάντητα μηνύματα στο τηλέφωνο, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσής σας. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι μπορεί να νιώσετε σπίθες για ένα άτομο – αλλά να διερευνήσετε όσα το συνοδεύουν. Οι δεσμευμένοι περάστε περισσότερο ευχάριστο χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, συμπεριφέρεστε ως στρατηγοί όταν θέλετε να ολοκληρωθούν κάποια πράγματα… Αλλά ένα τρίγωνο της Σελήνης με τον Χείρωνα, σας συστήνει να «μαλακώσετε» τις προσεγγίσεις σας! Σαν να λέμε, να διοικήσετε με σιδερένια γροθιά σε βελούδινο γάντι. Μιλήστε λίγο με τους ανθρώπους γύρω σας πριν περάσετε στις εντολές. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να περάσετε τα όρια, στα θέματα που θα συζητήσετε με πελάτες ή συνεργάτες. Ανοιχτείτε για να τονώσετε τη σχέση σας, χωρίς να βγάλετε και τα εσώψυχά σας!

ζώδια σήμερα 02/07 Λέων

Φυσικά και παίζει σπουδαίο ρόλο στη ζωή σας η απόλαυση, αγαπητοί Λέοντες! Και μια συνάντηση της Σελήνης με τον Χείρωνα, ευνοεί τα μεγαλεπήβολα σχέδια και το συντονισμό με όσα λαχταράτε. Σιγάστε την όποια απαισιόδοξη φωνή μέσα σας, στραφείτε στο να εμπνευστείτε για να στήσετε έναν πίνακα οραμάτων. Μην αναζητήσετε λαμπερά πρότυπα που θα αντιγράψετε, αναζητήστε ερεθίσματα που θα αγγίξουν την ψυχή σας. Τολμήστε να δοκιμάσετε κάτι τολμηρό, βγαίνοντας από τη ζώνη άνεσής σας!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, ανοίγετε τη μέρα με κάποια γυναίκα στο μυαλό σας; Είναι πολύ πιθανό να σας σκέφτεται και εκείνη! Μια διαισθητική όψη ανάμεσα στη Σελήνη και τον Χείρωνα, θα συντονίσει τις διαισθήσεις σας ακόμα κι αν απέχετε χιλιομετρικά. Μην αγνοήσετε καμία αίσθηση ή εμπειρία ντεζαβού, τηλεφωνήστε ή στείλτε της ένα μήνυμα. Ίσως αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και χρειάζεται τη συμβουλή σας… Είτε έχει εκείνη κάποια σοφά λόγια για εσάς!

ζώδια σήμερα 02/07 Ζυγός

Συνηθίζετε να ζητάτε συμβουλές από φίλους για τα προσωπικά σας, αγαπητοί Ζυγοί… Είναι στη φύση σας να νοιάζεστε για την εποικοδομητική οπτική των άλλων! Αλλά αν μιλήσετε με πάρα πολλούς, το πιο πιθανό είναι να μπερδευτείτε. Ένα τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Χείρωνα, συστήνει να στραφείτε στον εαυτό σας ή στην καταγραφή των σκέψεών σας. Όταν τελειώσετε, θα είστε σε θέση να κάνετε τη σωστή επιλογή. Πρέπει να εμπιστεύεστε περισσότερο το δικό σας κριτήριο και τη ροή της ζωής, ακόμα κι αν είναι περίπλοκη ενίοτε… Τα «λάθη» που αποφεύγετε, ίσως αποδειχθούν ζωτικά στοιχεία στη διαδικασία της μάθησης!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, σαν να «παρεκκλίνετε» κάπως από τα προγράμματα εξάσκησης και διατροφής σας! Για να παραμείνετε συνεπείς πρέπει να τα διανθίζετε λίγο, ώστε να μην απομακρυνθείτε από τον στόχο. Βγείτε από τη ρουτίνα, επιλέγοντας να χορέψετε με τη μουσική δυνατά. Είτε να συνδυάσετε πρακτικές άσκησης, όπως το πιλάτες με κικ μπόξινγκ ή αεροβική. Ανανεώστε και τα πιάτα σας, αναζητώντας καινούργιες συνταγές στο διαδίκτυο ή από φίλους. Η τέχνη της προετοιμασίας του φαγητού κεντρίζει την αισθησιακή σας φύση!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, δεν μπορεί η μάσκα να κρύψει το σαγηνευτικό βλέμμα σας… Πόσο μάλλον αν ανταλλάσσετε ήδη ματιές με ένα ιδιαίτερο άτομο! Και αυτό μπορεί να συμβαίνει δια ζώσης αλλά και μέσω διαδικτύου. Η Σελήνη στο ζώδιό σας, έχει μια ερωτική συνάντηση με τον θεραπευτή Χείρωνα στη ζώνη σας του πάθους. Μπορείτε να φλερτάρετε χωρίς να πείτε λέξη, να είστε τολμηροί με την μαγνητική σας δύναμη της έλξης. Αφήστε τη γλώσσα του σώματος να πει όσα σκέφτεστε και αδράξτε κάθε ευκαιρία για να ανοίξετε διάλογο… Είναι βέβαιοι ότι θα σας ικανοποιήσει το αποτέλεσμα!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, έχετε περάσει μια πολυάσχολη περίοδο… Άρα δικαιούστε ένα διάλειμμα με τους δικούς σας ανθρώπους! Αυτό συστήνει η επουλωτική συνάντηση της Σελήνης με τον Χείρωνα, στους τομείς σας του σπιτιού και των σχέσεων. Αν οι χώροι σας δεν αποτελούν πόλο έλξης, προετοιμαστείτε για να τους κάνετε μέσα στο σαββατοκύριακο. Το καθάρισμα, η αλλαγή διακόσμησης και θέσης των επίπλων θα ανανεώσει την βαλτωμένη ενέργεια. Ανάλογη σημασία να δώσετε και στον άλλο προσωπικό σας «ναό», το σώμα σας. Ένα τονωτικό αφρόλουτρο ή ένα χαλαρωτικό μασάζ, θα κάνει θαύματα στην ψυχολογία σας!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, δεν χρειάζεται να είστε πάντα η φωνή της λογικής ή η ουδέτερη ζώνη! Ενίοτε μπορείτε να δείχνετε το συναίσθημά σας, ειδικά όταν μιλάτε με φίλους. Αν κάποιος είναι ταραγμένος, γιατί να τον ηρεμήσετε; Το να βγάλει την έντασή του, είναι ένα απαραίτητο βήμα για να περάσει στην ίαση. Αλλά ίσως κι εσείς να χρειάζεστε ένα καλό κλάμα ή ένα ξέσπασμα. Ακόμα κι αν πείτε πράγματα που δεν εννοείτε, η διαδικασία παραμένει υγιής και καθαρτική!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, η συνταγή της επιτυχίας σας είναι ένα καλό σχέδιο και λίγη μαγεία! Η Σελήνη στον τομέα σας της καριέρας, συναντά τον θεραπευτή Χείρωνα στη ζώνη σας των χρημάτων. Τα αργά και προγραμματισμένα βήματα σε συνδυασμό με τη λογική, θα σας φτάσουν στη γραμμή τερματισμού. Δεν αποκλείονται και κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις, αν οραματιστείτε όσα λαχταράτε. Πρέπει να ζητάτε και να πιστεύετε για να λάβετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365