Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

28 άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο στην Κεντρική Μακεδονία

Πραγματοποιήθηκαν 2.844 έλεγχοι οχημάτων και 3.343 έλεγχοι ατόμων

Στοχευμένες αστυνομικές δράσεις για την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας στην Κεντρική Μακεδονία (πλην Θεσσαλονίκης).



Πραγματοποιήθηκαν 2.844 έλεγχοι οχημάτων και 3.343 έλεγχοι ατόμων.

Συνελήφθησαν 28 άτομα και βεβαιώθηκαν 948 παραβάσεις για διάφορα αδικήματα

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 24ωρο ειδικές αστυνομικές δράσεις σε Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες και Χαλκιδική.

Στόχος είναι η πρόληψη των κλοπών και διαρρήξεων, η καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ο εντοπισμός φυγόποινων, η σύλληψη δραστών εγκληματικών πράξεων και γενικότερα η αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών δράσεων πραγματοποιήθηκαν 2.844 έλεγχοι οχημάτων και 3.343 έλεγχοι ατόμων.

Συνελήφθησαν συνολικά 28 άτομα για διάφορα αδικήματα και συγκεκριμένα:
6 άτομα για ναρκωτικά,
3 άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων,
3 άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών,
2 άτομα για καταδιωκτικά έγγραφα και
14 άτομα για λοιπά αδικήματα.

Επίσης βεβαιώθηκαν 910 για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 38 παραβάσεις για διάφορα αδικήματα.
Οι δράσεις αυτές αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στη διαμόρφωση ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας που υπάγονται στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.

3 σχόλια:

  1. μπράβο γίνεται δουλειά.Ζούμε στην εποχή που ο κοσμάκης χαίρετε για τη δουλειά της αστυνομίας που έχει ανέβει σε άλλο επίπεδο.
    Περιμένουμε και στην Αριδαία και στην Αλμωπία συχνότερη παρουσία ειδικά με το θέμα των παράνομων οχημάτων που κυκλοφορούν.Είτε δίκυκλα είτε αγροτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είτε ιχ.με δήθεν δικαιολογία το κυνήγι η τα χωράφια, να μπει τέλος σε αυτό, οι υπόλοιποι τι θεωρούνται; (οι νόμιμοι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τους πιάνουν κ μετά τους αφήνουν. Όπως κ αυτούς από την ανατολική αλμωπια.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365