Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Η Ελένη Μενεγάκη μας αποχαιρέτησε με τα 4 παιδιά της και τον Μάκη Παντζόπουλο στο πλατό (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ελένη Μενεγάκη τους ήθελε στο πλευρό της - Δείτε το βίντεο

Τα τέσσερα παιδιά της και ο Μάκης Παντζόπουλος είναι σήμερα δίπλα της, στο πλατό. Και… η Ελένη Μενεγάκη επιλέγει να μοιραστεί μαζί μας αυτή τη στιγμή.



Η παρουσιάστρια περνά πίσω από τις κάμερες, δίνει ένα τρυφερό φιλί στον Ματέο, αγκαλιάζει τον γιο της Άγγελο και ποζάρει μπροστά στην κάμερα μαζί με τις τρεις κόρες της.

Η Ελένη Μενεγάκη σε μια κυριολεκτικά μοναδική τηλεοπτικά στιγμή της.

Η ίδια επιλέγει να εμφανίσει μέσα από το πλατό για πρώτη φορά όλη την οικογένειά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365