Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Ανακοίνωση Γενικού Λυκείου Αριδαίας

Ανακοίνωση

Ανακοινώνεται ότι το σχολείο θα είναι ανοιχτό κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών κάθε Τετάρτη 9:00-13:00. Επίσης, για την παραλαβή των κωδικών για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού το σχολείο θα είναι ανοιχτό την επόμενη Τρίτη 7/7 και Τετάρτη 8/7. 


Καθώς αναμένεται η έκδοση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων περίπου στις 10-15/7, μετά από ανακοίνωση του Υπουργείου θα είναι ανοιχτό επιπλέον μία ημέρα. 

Παρακαλούνται οι απόφοιτοι του σχολείου (φετινοί και παλιοί) να προσέλθουν την επόμενη εβδομάδα στο σχολείο για να παραλάβουν τους κωδικούς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365