Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

5 περιπτώσεις που απαγορεύεται να του στείλεις μήνυμα

Διαβάστε λεπτομέρειες

Καλώς ή κακώς τα γραπτά μηνύματα ήρθαν για να μείνουν, όσο κι αν αυτό σε χαλάει γιατί ανήκεις στη γενιά που θυμάται ακόμα τα τηλεφωνήματα με τις ώρες. Και μιας και πλέον το γραπτό μήνυμα είναι η βασική μορφή επικοινωνίας, μήπως να πρόσεχες λίγο παραπάνω; Διότι μπορεί να είναι δημοφιλές, αλλά όχι και τόσο εκφραστικό. Με λίγα λόγια να δημιουργεί παρεξηγήσεις. Ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με άντρα που εξαφανίστηκε. Παρακάτω λοιπόν, σου έχω τις περιπτώσεις που ΔΕΝ πρέπει να του στείλεις μήνυμα. 

1. Όταν το αλκοόλ κυλάει στις φλέβες σου: Ε τώρα συγνώμη αλλά σε περίπτωση που πιεις και του στείλεις στις 3 τα ξημερώματα γιατί δε σε θέλει και γιατί σταμάτησε να σε αγαπάει και γιατί εξαφανίστηκε αφού κάνατε σεξ, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καταλάβει πόσο καψούρα είσαι και πόσο... σε πειράζει το ποτό! Συγχαρητήρια, μόλις κατάφερες ένα γερό χτύπημα στην αξιοπρέπεια και τον εγωισμό σου. Eυχόμαστε η κατάσταση να είναι αναστρέψιμη.


2. Όταν ξέρει ότι κάνεις κάτι διασκεδαστικό: Υποτίθεται ότι μπορείς να περνάς και μόνη σου καλά και φυσικά μακριά του. Οπότε σε περίπτωση που ξέρει ότι κάνεις κάτι που σου αρέσει πολύ, δεν είναι κρίμα να του δείξεις ότι εξακολουθείς να σκέφτεσαι εκείνον; Την ίδια στιγμή μάλιστα που εκείνος σε έχει εντελώς γραμμένη. Ε όχι.


3. Όταν έδωσες τελεσίγραφο: Του είπες ότι δε θα του ξαναστείλεις και παρόλα αυτά, όχι μόνο ξαναστέλνεις αλλά τον βρίζεις κιόλας; Δεν καταλαβαίνεις ότι γίνεσαι ρεζίλι; Άσε που φαίνεσαι και εντελώς αναξιόπιστη και παιδάκι. Kαι τελοσπάντων, σου είπε εκείνος να μην επικοινωνήσεις ξανά μαζί του; Εσύ γιατί παίρνεις πρωτοβουλία και λες λόγια που σίγουρα θα μετανιώσεις;


4. Όταν είσαι άρρωστη: Πώς να στο πω απλά; Είναι σαν να προκαλείς τη λύπησή του και να προσπαθείς να τον κάνεις να ασχοληθεί μαζί σου. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αντισεξουαλικό, από το να σε φαντάζεται μόνη και ανήμπορη στο κρεβάτι να του στέλνεις μηνύματα. Το τελευταίο είναι σαφώς το χειρότερο! Σταμάτα να ζητιανεύεις ενδιαφέρον και πάρε τηλέφωνο τη μαμά σου.


5. Όταν τον έχεις χάσει για κάποιο διάστημα: Μα τι άλλο περιμένεις για να καταλάβεις ότι δε σε θέλει πια; Βασικά αν σε ήθελε και ποτέ του. Είναι δυνατόν να έχει εξαφανιστεί κι εσύ να του στέλνεις μηνύματα μέσα στη νύχτα; Εκτός του ότι μπορεί να είναι με γυναίκα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα από το να κοιμάται, μέχρι να έχει διαγράψει τον αριθμό σου και να σε ρωτήσει Ποιος είναι. Γλυκούτσικο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365