Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

6 tips για να διορθώσεις έναν γάμο…χωρίς σεξ!

Πώς όμως θα φέρεις το σεξ και πάλι στη σχέση σου όταν αυτό έχει σχεδόν ξεχαστεί;

Πολλά ζευγάρια αντιμετωπίζουν προβλήματα με το σεξ όσο περνάνε τα χρόνια και μπαίνουν σε μια δύσκολη ρουτίνα. Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο αναφέρουν πως το ιδανικό για να διατηρείς μια ωραία σχέση με τον σύντροφό σου είναι να κάνεις 1 φορά την εβδομάδα σεξ. Πώς όμως θα φέρεις το σεξ και πάλι στη σχέση σου όταν αυτό έχει σχεδόν ξεχαστεί;


#1. Επικοινώνησε το πρόβλημα με τον αγαπημένο σου. Μπορεί να είναι άβολο θέμα συζήτησης αλλά είναι καλό να γνωρίζει ο σύντροφός σου ότι το θέμα του σεξ σε απασχολεί.

#2. Κάνε το σεξ προτεραιότητα. Όσο δύσκολα προγράμματα και αν έχετε και οι δύο θα πρέπει να βρείτε κάποιο χρόνο που θα χαλαρώνετε παρέα ώστε να μπορεί να προκύψει το σεξ σε εβδομαδιαία βάση.

#3. Μην πέσεις με τα μούτρα στο σεξ γιατί αυτό μπορεί να φέρει αντίθετα αποτελέσματα. Αν έχετε πολύ καιρό να κάνετε σεξ τότε ξεκινήστε με μερικά φιλιά και αγκαλιές και αφήστε να κυλήσει ο χρόνος χαλαρά πριν πέσετε με τα μούτρα σε όλο αυτό το νέο πρόγραμμα.

#4. Απολαύστε το και μην το κάνετε με το ζόρι! Ρωτήστε τον αγαπημένο σας τι τον ανάβει, τι του αρέσει, αν έχει κάποια φαντασίωση. Κάντε το σεξ το νέο αγαπημένο σας topic.

#5. Mην βλέπετε αισθησιακές ταινίες. Μπορεί να νιώθετε ότι σας φτιάχνουν τη διάθεση αλλά υπάρχουν πολλοί άντρες που συνηθίζουν να βλέπουν τέτοιου είδους ταινίες με αποτέλεσμα να φτάνουν σε ένα σημείο που δεν μπορούν να ξεκινήσουν σεξ αν δεν δουν κάποια ταινία.

#6. Ξεκινήστε γυμναστική. Με τη γυμναστική θα νιώσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με το σώμα σας ενώ ταυτόχρονα οι ορμόνες σας θα χτυπήσουν κόκκινο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365