Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Πρωταθλήματα με 8 ομάδες στους ομίλους θέλει η ΕΠΣ Πέλλας - Αντιδρούν οι παράγοντες

Με το πρόσχημα του COVID-19 οι σύμβουλοι της ΕΠΣ Πέλλας συζήτησαν το συγκεκριμένο ενδεχόμενο

Το φως της δημοσιότητας είδαν σήμερα προθέσεις της ΕΠΣ Πέλλας για πρωταθλήματα στην Α1 και Α κατηγορία των 2 ομίλων, με 8 ομάδες.


Με το πρόσχημα του COVID-19 οι σύμβουλοι της ΕΠΣ Πέλλας συζήτησαν το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Από το πρωί πολλοί παράγοντες ομάδων επικοινώνησαν με το Aridaia365 και εξέφρασαν την αντίρρηση τους σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, μάλιστα πολλοί απείλησαν πως δεν θα κατεβάσουν την ομάδα τους αν γίνει πράξη η συγκεκριμένη πρόταση.

Σύμφωνα με τους παράγοντες, ένα πρωτάθλημα με ομίλους των 8 ομάδων, συν κάποια μπαράζ που θα υπάρξουν, χάνει την ουσία του και μικραίνει πολύ την ποδοσφαιρική χρονιά. Επίσης όλες σχεδόν οι ομάδες έχουν κάνει τον προγραμματισμό τους για την επόμενη χρονιά για παιχνίδια των 14-16 ομάδων σε κάθε όμιλο.

Αναμένεται επίσημη ενημέρωση από της ΕΠΣ, ελπίζοντας η συγκεκριμένη πρόταση που θα είναι η ταφόπλακα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην περιοχή μας να μην προχωρήσει.

3 σχόλια:

  1. Αντωνιου μην τολμήσεις και κανεις τίποτα τέτοιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η μεγαλύτερη ξεφτίλα θα είναι αν γίνει κάτι τέτοιο! Καλύτερα διαλύστε το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η προετοιμασία των ομάδων θ κρατάει πιο πολύ από το πρωτάθλημα. Ρε που ζούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365