Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Θοδωρής Ταρασίδης: Οι εργάτες της καθαριότητας είναι για να μαζεύουν και να καθαρίζουν τους κάδους και οχι για ξύλα και μπάζα (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε την ανάρτηση του προέδρου της Τ.Κ. Αριδαίας

Διαβάστε την ανάρτηση του προέδρου της Τ.Κ. Αριδαίας:



Φωνάζουμε βρίζουμε για την καθαριότητα.. Με τους λιγοστούς εργάτες που έχει το εργοτάξιο βλέπω να παραμένουν αρκετό διάστημα εκεί. 

Οι εργάτες της καθαριότητας είναι για να μαζεύουν και να καθαρίζουν τους κάδους και οχι για ξύλα και μπάζα.. 

Ας αναλογιστούμε και λίγο της ευθύνες που μας αναλογούν υπάρχει χώρος στο εργοτάξιο για την παραδοση τους και οχι δίπλα στους κάδους.



4 σχόλια:

  1. Οι εργατες από τον πρώτο όροφο της οικοδομής τα πετάξανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Ταρασίδη βρες λύσεις χθες. Τα ήξερες τα προβλήματα. Δεν πληρώνεσαι να μας λες τα γνωστά.Μπείτε σε κάποιο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα χρηματοδότησης εργατών ή τηλεμετρίας κάδων. Ειλικρινά απορώ πως σκέφτονται μερικοί για την κοινωνία ... η μέγιστη αξία είναι να ξέρεις τα όρια σου. Εγώ δεν μπορώ να γίνω πχ δήμαρχος. Αυτό λέγεται ρεαλισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θεωρείς ότι ειναι ένα πρόβλημα που θα το λύση ο ταρασιδης; έχουμε δήμαρχο κ αντιδήμαρχο καθαριότητας να λύσουν αυτά τα προβλήματα αυτοί πληρώνονται πολλά περισσότερα άλλωστε κ δικό τους θέμα είναι. Φαντάζομαι ο ταρασιδης το ανέβασε όπως θα το ανέβαζε ο καθενας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν είναι δυνατόν Ολα στους άλλους. Γι αυτούς που τα πετάξανε μούγκα Γιατί; Μήπως γιατί έτσι κάνουμε ολοι; Αυτή είναι νοοτροπία και φυσικά φταίει άλλος Δεν υπάρχουν τόσοι υπάλληλοι για τον καθένα μας
    Ας μαζέψουμε πρώτα εμείς τις βρωμιές μας. Μόνο να μην είναι στην αυλή μας. Ντροπή ντροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365