Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Αλμωπία ΦΩΤΟ: Αλλοδαποί αγνώστου προελεύσεως στο Βορεινό - Έχουν στήσει μέχρι και σκηνές στο βουνό

Δείτε τις φωτό που εξασφάλισε το Aridaia365.gr

Σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενη ανάρτηση μας, για την αναστάτωση που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στην Τ.Κ. Βορεινού Αλμωπίας.



Συγκεκριμένα κάτοικοι καταγγέλλουν πως ύποπτα οχήματα τύπου ΒΑΝ αφήνουν επανειλημμένα κοντά στην Τ.Κ. Βορεινού, αγνώστου προελεύσεως αλλοδαπούς, οι οποίοι κατά τις βραδυνές ώρες "χάνονται" πεζοί στα βουνά της περιοχής

Μάλιστα όπως σας ενημερώσαμε, το Σαββάτο έγιναν προσαγωγές από την αστυνομία αλλοδαπών.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, οι οποίες είναι τραβηγμένες την Παρασκευή και το Σάββατο, αγνώστου προελεύσεως αλλοδαποί, πεζοί, κατευθύνονται προς τα βουνά της περιοχής, ψάχνοντας προφανώς διέξοδο για χώρες τις κεντρική Ευρώπης.

Σύμφωνα με κατοίκους της Τ.Κ. Βορείνου και όπως θα δείτε και σε παρακάτω φωτογραφία, οι αλλοδαποί κατασκηνώνουν στο βουνό, στην Βόρεια πλευρά του χωριού, πριν συνεχίσουν την διαδρομή τους.

Επίσης μπορείτε να δείτε φωτογραφία, από την στιγμή που οι αστυνομικές δυνάμεις κατευθύνονται στο Βορείρο, το Σαββάτο το μεσημέρι.

Όπως είναι λογικό υπάρχει μεγάλη αναστάτωση και προβληματισμός στους κατοίκους των Τ.Κ. της περιοχής.

Δείτε τις φωτό που εξασφάλισε το Aridaia365.gr






8 σχόλια:

  1. ξυπνατε ρεεε θα μας φανε ζωντανους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Esi.pandos.den.trojese.me.tipota.jati.exis.
    Bajatjasi.😜😜😜😜

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και η αστυνομία κανει μπλόκο καθε μερα στο Θεοδωρακι και οι αλλοδαποί αλωνίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαρτογραφηση της περιοχης κανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να συληφθούν και να τους βάλουν να στείλουν μήνυμα ότι δεν περνάει από εδώ κανείς.Πίσω όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365