Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Αριδαία ΠΡΟΣΟΧΗ: Επικίνδυνη τρύπα κοντά στο Δασάκι (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτογραφίες του Aridaia365

Μία πολύ επικίνδυνη τρύπα έχει κάνει την εμφάνιση της στην πόλη της Αριδαίας.


Συγκεκριμένα ακριβώς δίπλα στον κυκλικό κόμβο που συνδέει τον ανατολικό περιφερειακό με το δασάκι, υπάρχει μία τρύπα όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του Aridaia365, η οποία σε μήκος είναι σχετικά μικρή, αλλά σε βάθος αγγίζει τα 20-25 εκατοστά, κάτι που την κάνει πολύ επικίνδυνη για τους διερχόμενους οδηγούς. Μπορούμε να πούμε μετά την αυτοψία που κάναμε πως το σημείο είναι κούφιο.

Παρόμοιες τρύπες έχουν εμφανιστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και σε άλλα σημεία της πόλης, με την αρμόδια υπηρεσία να έχει ενεργήσει γρήγορα και να έχει διορθώσει το πρόβλημα, κάτι που ελπίζουμε να κάνει άμεσα και στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Όλες αυτές οι τρύπες είναι αποτέλεσμα των πάρα πολλών κακοτεχνιών του αποχετευτικού δικτύου της Αριδαίας, που "κατασκευάστηκε" επί προηγούμενης Δημοτικής Αρχής.

Δείτε τις φωτογραφίες του Aridaia365:





1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365