Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Αλμωπός: Γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο σε ανώτερη κατηγορία (ΦΩΤΟ)

Η οικογένεια του Αλμωπού βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο σε ανώτερη κατηγορία γιόρτασαν παίκτες και προπονητές της ομάδας το βράδυ της Παρασκευής σε ιδιωτικό χώρο στην Αριδαία. Στο ρόλο του οικοδεσπότη ήταν η διοίκηση του Φώτη Παντελίδη και οι προσκεκλημένοι σε περιορισμένο κύκλο λόγω των υγειονομικών συνθηκών.



Ανάμεσα τους ο βουλευτής Λάκης Βασιλειάδης, ο αντιπεριφεριάρχης Ιορδάνης Τζαμτζής, ο περιφερειακός σύμβουλος Πέτρος Ζέρζης, ο δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, ο αντιδήμαρχος και μέλος της διοίκησης Χρήστος Χατζηγιαννίδης ενώ τον χώρο του αθλητισμού εκπροσώπησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Αστεριος Αντωνίου.

Στο σύνολο τους έδωσαν συγχαρητήρια στην ομάδα για την επιτυχημένη χρόνια που πέρασε ενώ όλοι τους, ο καθένας από τη θέση του, εξέφρασαν την αμέριστη στήριξη τους για την δύσκολη χρονιά που έρχεται. Σημαντική ειναι και η στήριξη των βουλευτών, Γεωργίου Καρασμάνη και Διονυσίου Σταμενίτη οι οποίοι παρόλο που δεν παραβρέθηκαν λόγω υποχρεώσεων, δεν παρέλειψαν να επικοινωνήσουν και να συγχαρούν την ομάδα.

Η οικογένεια του Αλμωπού βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση. Η νέα χρονιά πρέπει να αξιοποιήθει όχι μόνο με μια καλή αγωνιστική πορεία αλλά είναι σημαντικό να βάλει ένα λιθαράκι στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής και να αποτελέσει κίνητρο για περισσότερους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Ευχαριστούμε λοιπόν τους εκπροσώπους της πολιτικής και του αθλητισμού του Νομού που τίμησαν με την παρουσία τους τη γιορτή μας αλλά περισσότερο τους ευχαριστούμε που είναι στο πλευρό μας.












Με τιμή,
το Δ.Σ του Αλμωπού Αριδαίας

3 σχόλια:

  1. .....ευχαριστουμε τους εκπροσώπους της πολιτικής και του αθλητισμού στο νομό μας.Κε Παντελίδη,δείξατε τις προθέσεις σας απροκάλυπτα.Ας φωναζατε τουλάχιστον και κανέναν γιαλαντζι πασοκο.Θυμομαστε ειδικά την προσφορά του Κου Ζερζη,όταν ήταν Δήμαρχος.Ξεχασα,ο Πολακης καπνίζει.Ξεκινησατε με φάουλ,λυπάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτή η διοίκηση ήταν και πριν όταν εσυ κυβερνούσες και δεν έκανες τίποτα για αυτή τώρα έχει σειρά να δοκιμάσει με τους άλλους αν δεν κάνουν τίποτα και αυτοί θα πάνε σπίτι τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς φίλε θυμομαστε,απλά στη θέση του Μπάτση ήταν ο Μπινος,στη θέση του Βασιλειαδη ο Νουσηκυρου,ο Ζερζης,ο Αντωνίου κ.λ.π.Ξεχασες γρήγορα τις φιέστες στο Πόζαρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365