Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

Δήμος Αλμωπίας: Δείτε την αντιμισθία Δημάρχου, Αντιδημάρχων και Πρόεδρου Δ.Σ. Τις αποδοχές των ειδικών συνεργατών - Τα έξοδα κίνησης των προέδρων των Τ.Κ.

Δείτε τα έγγραφα όπως ανέβηκαν στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Δείτε την αντιμισθία Δημάρχου Αλμωπίας, των Αντιδημάρχων και Πρόεδρου Δ.Σ, τις αποδοχές των ειδικών συνεργατών, καθώς και τα έξοδα κίνησης των προέδρων των Τ.Κ.
Δείτε τα έγγραφα όπως ανέβηκαν στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ:

Δείτε ΕΔΩ Αντιμισθία δημάρχου αντιδημάρχων και προέδρου δημοτικού συμβουλίου μήνα Ιουνίου, έτους 2020.

Δείτε ΕΔΩ τις τακτικές αποδοχές ειδικών συμβούλων και συνεργατών μήνα Ιουνίου, έτους 2020

Δείτε ΕΔΩ τα έξοδα κίνησης προέδρων δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων και εκπροσώπων τοπικών κοινοτήτων μήνα Ιουνίου, έτους 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365