Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020

Αποκατάσταση του Αρχιφύλακα Ξυλουργίδη Χρήστου που υπηρετούσε στο ΤΑ Γιαννιτσών

Ανακοίνωση

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας εκδίδεται η παρούσα Ανακοίνωση, η οποία υπέχει θέση αποκατάστασης του Αρχιφύλακα Ξυλουργίδη Χρήστου του Ανέστη.Ο προαναφερόμενος αθωώθηκε με αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις για τα αδικήματα της παθητικής δωροδοκίας, της ψευδούς βεβαίωσης κατ’ εξακολούθηση, της ψευδορκίας μάρτυρα και της παράβασης καθήκοντος κατ’ επιτρεπή μεταβολή της κατηγορίας της κατάχρησης εξουσίας.

Τα αδικήματα αυτά είχε κατηγορηθεί ότι διέπραξε κατά τα έτη 2010 και 2012, όταν υπηρετούσε στο τότε Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών.

Η παρούσα Ανακοίνωση εκδίδεται κατ’ εφαρμογή του άρθρου 7 του Ν.2713/1999, κατόπιν αιτήσεως του προαναφερόμενου Αρχιφύλακα.

Πηγή: policenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365