Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Πανικός από φωτιά σε στριπτιτζάδικο στην Αθήνα: Με τα εσώρουχα πετάχτηκαν στον δρόμο οι χορεύτριες

Οι δηλητηριώδεις καπνοί θα μπορούσαν να αποβούν μοιραίοι για τους λιγοστούς θαμώνες, τις 15 χορεύτριες του μαγαζιού και τα πέντε μέλη του προσωπικού

Την τελευταία στιγμή γλίτωσαν οι κοπέλες, το προσωπικό και οι λιγοστοί θαμώνες του μαγαζιού!



Λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας (13/7), βραχυκύκλωμα προκάλεσε φωτιά σε στριπτιτζάδικο στη Μιχαλακοπούλου, με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός.

Σύμφωνα με το ethnos.gr, έπιασε φωτιά, πιθανότατα, το κύκλωμα εξαερισμού και κατέκαψε τα μονωτικά υλικά και άλλα εύφλεκτα και άκρως επικίνδυνα υλικά, που διοχετεύτηκαν μέσω του εξαερισμού σε όλο το μαγαζί!

Οι δηλητηριώδεις καπνοί θα μπορούσαν να αποβούν μοιραίοι για τους λιγοστούς θαμώνες, τις 15 χορεύτριες του μαγαζιού και τα πέντε μέλη του προσωπικού. Άπαντες, ωστόσο, κινήθηκαν αστραπιαία και βγήκαν έξω, ενώ αρκετοί παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα, αλλά λίγο αργότερα, και όταν ανέπνευσαν καθαρό αέρα, συνήλθαν.

Μάλιστα, οι κοπέλες, επειδή το μαγαζί έκλεινε σιγά σιγά, βρίσκονταν στα καμαρίνια τους και οι περισσότερες εξ αυτών είδαν μαύρους καπνούς να βγαίνουν από τις γρίλιες του εξαερισμού και πετάχτηκαν στον δρόμο με τα εσώρουχα.

Δειτε το βιντεο του Open ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365