Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020

Ντροπή και αγανάκτηση του πρόεδρος της Τ.Κ. Άρνισσας (Σε συνεχεία της πρώτης δηλώσεις)

Δήλωση

‘’Συγχαίρω τον κύριο Τσιτσάγκα Χαράλαμπο, ο οποίος ήταν παρών παρ’ ότι τάχθηκε κατά της συγκεκριμένης επένδυσης διότι όπως ανέφερε ο ίδιος διαφωνεί με την απώλεια του δημόσιου χαρακτήρα της ΔΕΗ και την παραχώρηση μέρους της σε ιδιώτες, όμως με την παρουσία του επιβεβαίωσε τη σοβαρότητα και τη συνέπεια της στάσης του.’’


Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος της ΤΚ Άρνισσας
Παπαγιαννίδης Νικόλαος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365