Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

Προσπάθεια αξιοποίησης του Ξενία Έδεσσας (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμος Έδεσσας έχει αναλάβει πρωτοβουλία για την αξιοποίηση του χώρου του πρώην Ξενία Έδεσσας, σε συνεργασία με την Εταιρία Διαχείρισης Ακινήτων (ΕΤΑΔ). Μετά τη συνάντηση του Δημάρχου με τη Διοίκηση της ΕΤΑΔ ο Δήμος Έδεσσας, σε συνεργασία με την Φιλοζωική Έδεσσας, φρόντισε για την απομάκρυνση των αδέσποτων ζώων που διαβιούσαν στο κτήριο, έτσι ώστε να καθαριστεί και να απολυμανθεί, προκειμένου να προχωρήσει απρόσκοπτα η διαδικασία αναζήτησης επενδυτών για τη λειτουργία του χώρου ως ξενοδοχείου. 

Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Λαμπρόπουλος τόνισε «Το Ξενία είναι μία πολύ σημαντική υποδομή για την Έδεσσα, που πρέπει να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την τουριστική ανάπτυξη της πόλης και της ευρύτερης περιοχής. Ευχαριστώ τα μέλη της Φιλοζωικής και την αρμόδια υπησία του Δήμου Έδεσσας για την αποτελεσματικότητα που έδειξαν και την φροντίδα ώστε να απομακρυνθούν τα αδέσποτα χωρίς να υπάρξει κανένα πρόβλημα».

Ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου με επιστολή του ενημέρωσε την ΕΤΑΔ για την εξέλιξη αυτή και συνεργάζεται συνεχώς με τα διευθυντικά στελέχη της εταιρίας προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία εξεύρεσης επενδυτών για την αξιοποίηση του χώρου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365