Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Συνεχίζεται το πρόγραμμα του θερινού κινηματογράφου της Έδεσσας

Δελτίο Τύπου

Συνεχίζεται κανονικά το πρόγραμμα προβολών του θερινού κινηματογράφου της Έδεσσας, ενός από τους ομορφότερους της χώρας. 



Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος» συνεχίζει την σημαντική του προσπάθεια και στον χώρο του κινηματογράφου. Κάθε βράδυ στις 9:15 το κοινό της Έδεσσας και της γύρω περιοχής μπορεί να απολαύσει καινούριες και πολύ ενδιαφέρουσες ταινίες σε έναν χώρο μοναδικής ομορφιάς. Μία ακόμα σημαντική πολιτιστική παρουσία από έναν μεγάλο σύλλογο που συνδέεται με την σύγχρονη ιστορία της πόλης μας.

Ο χώρος είναι ανακαινισμένος από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας (ΔΗΚΕΔΕ), προκειμένου να υποδεχθεί τους σινεφίλ με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365