Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

ΚΚΕ Πέλλας: Εξόρμηση στο εργοστάσιο «ΔΑΝΑΪΣ» στη Σκύδρα (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Στα πλαίσια πολιτικών ενημερωτικών εξορμήσεων σε κονσερβοποιεία και διαλογητήρια της Πέλλας μέλη του ΚΚΕ βρέθηκαν χτες, Τρίτη 28 Ιούλη, έξω από την πύλη του εργοστασίου «ΔΑΝΑΪΣ» στη Σκύδρα.


Σε μια περίοδο, που για τους δύο γειτονικούς νομούς Πέλλας & Ημαθίας, η εργασία στον κλάδο επεξεργασίας-μεταποίησης των φρούτων της περιοχής «χτυπάει κόκκινο», το ΚΚΕ δηλώνει «παρών», δίπλα στις αγωνίες και την ανασφάλεια των εργαζομένων του κλάδου.

Συζητήσαμε με τους εργαζόμενους για τις συνθήκες και τους όρους εργασίας μέσα στους συγκεκριμένους χώρους δουλειάς, για το ποιος είναι ο αναγκαίος στην παραγωγή και ποιος τελικά είναι αυτός που καρπώνεται τους κόπους των εργαζομένων.

Για τα νέα μέτρα, που έρχονται να προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα, που διέλυσαν τις εργασιακές σχέσεις, πήραν πίσω δικαιώματα και κατακτήσεις εργαζομένων. Κανένας δεν μπορεί και δεν πρέπει να νοιώθει μόνος του απέναντι στην βαρβαρότητα κυβέρνησης και εργοδοσίας. Αποκαλύπτουμε καθημερινά μέσα σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε λαϊκή γειτονιά, τις πραγματικές αιτίες της συνεχιζόμενης εξαθλίωσης στις ζωές μας.

Καλούμε τους εργαζόμενους και το λαό να μη συμβιβαστούν, να βγάλουν συμπεράσματα και να στοχεύσουν τον πραγματικό αντίπαλο με οργάνωση και αγώνα.






Τομεακή Επιτροπή Πέλλας του ΚΚΕ

1 σχόλιο:

  1. απεργία ξεκινάμε τι έγινε?θα το κλείσουμε κ αυτό το εργοστάσιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365