Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Τα τέσσερα ζώδια που ξεπερνούν πολύ γρήγορα έναν χωρισμό

Ποια ζώδια ξεπερνούν στο πι και φι έναν χωρισμό και πάνε για άλλα;

Υπάρχουν αυτοί που πέφτουν στα πατώματα, όταν χωρίζουν και τους παίρνει χρόνο να το ξεπεράσουν κι οι άλλοι που το βλέπουν αλλιώς. Ενδεχομένως να κάνουν χαρά που απελευθερώνονται από τα δεσμά μιας σχέσης, να λειτουργούν με το μυαλό κι όχι με την καρδιά τους ή απλά να το δέχονται σαν ένα γεγονός φυσικό και επόμενο, οπότε, προχωρούν και πάνε παρακάτω.


Ποια ζώδια ξεπερνούν στο πι και φι έναν χωρισμό και πάνε για άλλα;

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός την πρώτη εβδομάδα μετά χωρισμό κάνει ό, τι στους περισσότερους από εμάς θα έπαιρνε ένα μήνα μέχρι να το ολοκληρώσουμε. Είναι συνέχεια σε εγρήγορση, κάνει πράγματα, οπότε όσο είναι στην τσίτα, δε σκέφτεται τον/ην πρώην. Σειρά έχουν τα ξενύχτια, τα ποτά με την παρέα κι αν του κάτσει, το ευκαιριακό σεξ για να μπει και πάλι στο παιχνίδι. Μέσα σε ένα μήνα όχι μόνο έχει ξεχάσει τα πάντα, αλλά πάει και για άλλη σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης συνηθίζει μετά από έναν χωρισμό να φεύγει. Μα θα κάνει ένα ταξίδι, μα θα πάει να δει συγγενείς και φίλους στην ιδιαίτερη πατρίδα του, πάντως κλεισμένος στο σπίτι να κλαίει τη μοίρα του δε θα είναι. Θα πει σε όλους τι έγινε, θα στενοχωρηθεί, αλλά πολύ σύντομα θα πάει παρακάτω. Στο κάτω-κάτω δεν του αρέσουν οι στενόχωρες και μίζερες καταστάσεις, ούτε και τρελαίνεται για σχέσεις! Μόλις κάποιος/α άλλος/η τραβήξει το ενδιαφέρον του, θα σβηστεί από το μυαλό του το κάθε τι και θα ριχτεί με τα μούτρα στη νέα του περιπέτεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν είναι τόσο εύκολο για έναν Υδροχόο να ξεπεράσει τον χωρισμό, ανεξάρτητα από το πόσο άνετος δείχνει. Ωστόσο, θα τα καταφέρει και μάλιστα σχετικά γρήγορα γιατί προτιμά να μένει εστιασμένος στο μέλλον παρά να κοιτάζει πίσω του. Θα βρει διάφορα  πράγματα για να απασχοληθεί: νέες ιδέες, χόμπι και ποιοτικό χρόνο με τους φίλους του, έτσι ώστε το τέλος να χαίρεται που είναι και πάλι ελεύθερος να κάνει ό,τι του καπνίσει, ανά πάσα ώρα και στιγμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σαφώς και θα τον πονέσει ένας χωρισμός, όμως μιλάμε για ένα ρεαλιστικό ον. Όταν βάλει το μυαλό του να δουλέψει και δει τα πράγματα λογικά, το συναίσθημα θα αρχίσει να αποδυναμώνεται. Ενδεχομένως να επικεντρωθεί στα αρνητικά του ή της πρώην του, ενώ παράλληλα θα πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, φτάνοντας σε σημείο εξάντλησης, για να μη σκέφτεται και πολύ. Μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα, δε θα νιώθει τίποτα και θα έχει καταταγεί στο κεφάλι του σαν μια ακόμα αρνητική εμπειρία.

Πηγή: astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365