Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020

Δήμος Αλμωπίας: Οδηγίες για τη λειτουργία των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης

Δελτίο Τύπου

Από το Γραφείο Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών δραστηριοτήτων ανακοινώνεται ότι έχει δημοσιευτεί  Απόφαση Υπουργείου Υγείας με οδηγίες για τη λειτουργία των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης
(ΦΕΚ  2678 ΦΕΚ/τ.β’/1-7-2020, Αριθμός Απόφασης Υπουργείου Υγείας Δ1γ/Γ.Π/38282 με θέμα «Προτυποποιημένα  Έντυπα ελέγχου επιχειρήσεων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος»)

Δείτε ΕΔΩ την απόφαση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365