Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:


ζώδια σήμερα 30/07 Κριός

Αγαπητοί Κριοί, μισείτε να ακολουθείτε τους κανόνες για χάρη του πρωτοκόλλου και μόνο… Αλλά κάποιες φορές, υπάρχει μέθοδος ακόμα κι εκεί που επικρατεί μια τρέλα! Ίσως να υπάρχουν παράγοντες που δεν γνωρίζετε, άρα μια βιαστική κίνηση να γυρίσει εναντίον σας.
Μια αντίθεση του επιδεικτικού Δία με τον φλύαρο Ερμή, υπονοεί ότι οι «εξυπνάδα» μπορεί να σας κοστίσει. Για να προφυλάξετε τη φήμη και τους συνεργάτες σας, προτιμήστε την πρακτική της σύνεσης. Συγκεντρώστε όλα τα στοιχεία πριν αρχίσετε να εκτοξεύετε κατηγορίες ή να προκαλείτε – ακόμα και πίσω από κλειστές πόρτες!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Ο καθένας δικαιούται να έχει τη γνώμη του, αγαπητοί Ταύροι! Μην εκλαμβάνετε ως απειλή την επιμονή κάποιων ατόμων, κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να συμφωνεί μαζί σας.
Εξαιτίας μιας σύγκρουσης ανάμεσα στον Ερμή και τον Δία στις ζώνες σας της έκφρασης, ένα μικρό ολίσθημα μπορεί να εγείρει θύελλες αντιπαραθέσεων.
Αλλά όσο διατηρείτε την αλήθεια σας, τόσο πιο δυνατοί και προσγειωμένοι θα νιώθετε. Να θυμάστε ότι δεν είστε αναγκασμένοι να παραμείνετε σε κανέναν διάλογο που έχει ξεφύγει από τα όρια!

ζώδια σήμερα 30/07 Δίδυμοι

Πατήστε φρένο και βεβαιωθείτε ότι είστε σε ορθή πορεία, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο Ερμής στον αισθησιακό 2ο Οίκο σας, στρέφει το ενδιαφέρον σας προς καθετί ρομαντικό ή πολυτελές. Αλλά μια αντίθεσή του με τον αυθόρμητο Δία από τον πιεστικό 8ο Οίκο σας, θα επηρεάσει τον αυτοέλεγχό σας. Και το πιο πιθανό είναι να θολώσουν οι γραμμές των ορίων σας. Τόσο σε ρομαντικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι η στιγμή να αναζητήσετε την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων. Κάθε σύμπραξη με θεμέλια, είναι βέβαιο ότι θα αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Οι διαπροσωπικές επαφές μπορεί να κινούνται σε θολό τοπίο, αγαπητοί Καρκίνοι! Γι’ αυτό ευθύνεται μια αντίθεση του Ερμή στο ζώδιό σας με τον υπερβολικό Δία στη ζώνη σας των σχέσεων. Είναι πιθανό να φανείτε εύπιστοι και να χάσετε την επαφή με τον ρεαλισμό, να παραπλανηθείτε από επιτήδειους. Κάποιοι χάνουν το μέτρο στις απαιτήσεις τους, μόλις θεωρήσουν ότι τους δώσατε λίγο περιθώριο. Για να μην γίνετε αντικείμενο εκμετάλλευσης, είναι στο χέρι σας να «δείξετε» στους άλλους πώς θέλετε να σας φέρονται!

ζώδια σήμερα 30/07 Λέων

Αντιστέκεστε στα πάντα εκτός από τον πειρασμό, αγαπητοί Λέοντες; Ίσως προσπαθείτε να κόψετε μια κακή συνήθεια ή να εντάξετε κάποια υγιή στην καθημερινότητά σας. Γι’ αυτό χρειάζεται πειθαρχία, ειδικά στην έναρξη της προσπάθειας. Η δύναμη της θέλησής σας θα δεχθεί προκλήσεις, εξαιτίας μιας αντίθεσης ανάμεσα στον απεριόριστο Δία και τον παρορμητικό Ερμή. Το κλειδί για την επιτυχία σας, είναι να εστιάσετε στους λόγους για τους οποίους θέλετε αυτή την αλλαγή και όχι στην πορεία. Μετά μπορείτε να θέσετε και μια ανταμοιβή για κάθε βήμα που πετυχαίνετε!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Προσέξτε μια πιθανή πνευματική υπερφόρτιση που θα σας εκτρέψει από τον στόχο σας, αγαπητοί Παρθένοι! Είναι μια παγίδα που μπορεί να σας στήσει η αντίθεση του κοινωνικού Ερμή με τον Δία, στον δραματικό 5ο Οίκο σας. Οι πολλές στροφές στη σκέψη σας, ίσως να μην επιτρέψουν να διαχωρίσετε τι έχει σημασία και τι όχι. Αν σας έχει αγχώσει κάτι σπουδαίο που ετοιμάζετε, προτιμήστε να διασπάσετε τις κινήσεις σας σε μικρά βήματα. Αν διαχωρίσετε τα πραγματικά σημαντικά από τα επιδεικτικά, θα αποφύγετε και όσους καραδοκούν να σας βρουν σε μια αδύναμη στιγμή!

ζώδια σήμερα 30/07 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, κάποιες φορές είστε πραγματικά σαν ανοικτό βιβλίο… Αλλά εντοπίστε ποιες πρέπει να «τσαλακώνετε» τη σελίδα σας και να το κλείνετε! Πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με όσα αποκαλύπτετε σε δημόσια αφτιά και μάτια. Μια αντίθεση του φλύαρου Ερμή με τον ειλικρινή Δία, απαιτεί να διαφυλάττετε τα μυστικά σας αλλά και των μυστικών των άλλων. Όποιος πειρασμός κι αν προκύψει, πρώτα σκεφτείτε πόσα θα κερδίσετε από την εχεμύθεια. Και αν οπωσδήποτε πρέπει να συζητήσετε κάτι, κάντε το με ένα άτομο που είναι δοκιμασμένη η εμπιστοσύνη του!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Επιλέξτε με προσοχή τις μάχες σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Η αλήθεια θα είναι ένας δύσκολος στόχος, εξαιτίας μιας αντίθεσης του ορμητικού Ερμή με τον φλύαρο Δία. Ακόμα και αγαπημένα άτομα μπορεί να σας θίξουν, θεωρώντας ότι δεν χρειάζεστε φίλτρα ευγένειας. Επιστρατεύστε την υπομονή σας, για να μην εξαντληθείτε στην προσπάθεια να «λογικέψετε» τους άλλους. Ακούστε επιφανειακά αν είστε υποχρεωμένοι – και μετά αποφασίζετε τι θα κρατήσετε και τι όχι!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, να εμπιστεύεστε μόνο το ένστικτό σας και τα νούμερα αν πρέπει να κλείσετε κάποιες συμφωνίες! Μπορεί να θέλετε να πιστέψετε τις υποσχέσεις τρίτων… Αλλά μια αντίθεση του επιδέξιου Ερμή με τον αισιόδοξο Δία, σας θυμίζει ότι ενίοτε η εμπιστοσύνη είναι υπερεκτιμημένη. Ξέρετε τι λένε για όσα ακούγονται υπερβολικά καλά για να είναι αληθινά. Να ακούσετε την εσωτερική σας φωνή, όταν ηχήσει προειδοποιητικά για κάποια άτομα ή καταστάσεις. Αν κάτι αποτελεί πραγματική ευκαιρία, δεν θα εξαφανιστεί μέχρι αύριο!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Βάλτε φίλτρα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Κατευνάστε τον αυθορμητισμό σας, όσο κι αν θέλετε να αποκαλυφθείτε σε ένα άτομο που δεν γνωρίζετε καλά. Ο εκφραστικός Δίας συγκρούεται με τον εξωστρεφή Ερμή και μπορεί να σας παρασύρουν. Μην ρισκάρετε να βρεθείτε αύριο σε εξαιρετικά ευάλωτη θέση. Αν θέλετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις, σεβαστείτε εσείς πρώτοι τα όρια… Γι’ αυτό υπάρχουν, ακόμα και στις πιο στενές σχέσεις!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Το «όχι» αποτελεί ολοκληρωμένη πρόταση, αγαπητοί Υδροχόοι! Μην παρασυρθείτε από δελεαστικές προσφορές, που δεν ξέρετε αν θα έχουν διάρκεια. Μια αντίθεση ανάμεσα στον ενθουσιώδη Δία και τον προκλητικό Ερμή, θα θολώσει τον ρεαλισμό έναντι της καλής σας προαίρεσης. Γι’ αυτό αναρωτηθείτε ποιος θα κερδίσει από τη δική σας αποδοχή – και πόσα είστε διατεθημένοι να χάσετε. Φροντίστε να θέσετε όσα δεν είναι διαπραγματεύσιμα. Και μην διστάσετε στιγμή να αποχωρήσετε, κερδίζοντας τουλάχιστον την ακεραιότητά σας!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Να έχετε γύρω σας προσγειωμένους ανθρώπους αντί για κακούς ηθοποιούς, αγαπητοί Ιχθύες! Αυτό συστήσει μια αντίθεση των εκφραστικών Δία και Ερμή, στους τομείς σας των ομαδικών δράσεων και της ψυχαγωγίας. Δεν είστε υποχρεωμένοι να συναντήσετε άτομα που δεν συντονίζονται οι ιδιοσυγκρασίες σας. Και αντί να βιώσετε στιγμές πίεσης, καλύτερα να τους αποφύγετε. Παράλληλα, φροντίστε να μην μονοπωλείτε εσείς τον χρόνο της παρέας. Προτιμήστε την ευελιξία αντί για μια μάχη ευφυολογημάτων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365