Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020

Δήμος Αλμωπίας: Προσλήψεις προσωπικού

Διαβάστε τις ανακοινώσεις

Διαβάστε τις ανακοινώσεις:Πρόσληψη 2 ατόμων στον τομέα της καθαριότητας

Με αφορμή τα  «κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών
της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του», ο Δήμος Αλμωπίας προχώρησε στην πρόσληψη 2 ατόμων στον τομέα της καθαριότητας.

Δείτε τα ονόματα και ολόκληρο το έγγραφο όπως ανέβηκε στην Διαύγεια ΕΔΩ


Πρόσληψη 3 υδρονομέων

Δείτε τις. Τ.Κ. που θα προσληφθούν οι 3 υδρονομείς και ΕΔΩ ολόκληρο το έγγραφο όπως ανέβηκε στην Διαύγεια, στο οποίο αναφέρονται και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365