Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Δ. Μπινος: Ακύρωση της απόφασης για τις πεζοδρομήσεις και έναρξη ουσιαστικού διαλόγου

Δελτίο Τύπου

Ανοιχτή επιστολή προς τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας.



Κύριε Δήμαρχε,
Κύριε Πρόεδρε του Δ.Σ.,

Εδώ και αρκετό καιρό, παρακολουθούμε μία γενική αναστάτωση της πόλης της Αριδαίας, η οποία προκύπτει από την προχειρότητα με την οποία διαχειρίστηκε η Δημοτική Αρχή το σοβαρό θέμα των πεζοδρομήσεων.

- Οι επαγγελματίες της πόλης στην πλειοψηφία τους δεν συμφωνούν με τις πεζοδρομήσεις (σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου).

- Το Τοπικό Συμβούλιο Αριδαίας-Υδραίας έχει εκφράσει δημόσια τις διαφωνίες του.

- Όλες οι παρατάξεις που συμμετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο, πλην της παράταξης του Δημάρχου, έχουν δηλώσει την αντίθεσή τους στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η Διοίκηση ένα τόσο σοβαρό θέμα.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, προτείνουμε την άμεση ακύρωση της απόφασης των πεζοδρομήσεων και την έναρξη ενός ουσιαστικού διαλόγου με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε να προκύψει μια απόφαση που δεν θα διέπεται από προχειρότητα και δεν θα δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Δημήτρης Μπίνος
πρ. Δήμαρχος
Επικεφαλής του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας»

4 σχόλια:

  1. Πες οτι εκανες πατατα σημερα και εγινες ρεζιλι και αστα αυτα. Περσινα ξινα σταφυλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρίμα είναι πλέον στενάχωρη η εικόνα του πρώην
      Φωτογραφιζεται παντού με στήσιμο και γίνεται αντικείμενο αρνητικού σχολιασμου από κάθε πικραμένο
      Ο Δήμαρχος που στη θητεία του σκαφτηκε όλη η πόλη έκλεισαν όλα τα πάρκα,, πήγε όμως σε όλα τα πανηγύρια και βγήκε φώτο σε κάθε γωνίτσα δεν έχει και πολύ αποδοχή πλέον πρπει να το καταλάβει

      Διαγραφή
  2. Πολλή κοντός είσαι μπίνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόλη δεν είναι μόνο οι επαγγελματίες, κάνε ένα γκάλοπ μεταξύ των πολιτών και μετά βγες και πες ότι περνάει από το κεφάλι σου. Εσύ δεν τόλμησες να αλλάξεις τίποτα στην πόλη, συντηρητικός μέχρι αηδίας, δες λίγο πιο πάνω την Έδεσσα που είναι και φίλος σου ή Δημαρχος και σε συμβουλευε από όσο ξέρω, πόλη που έφτιαξε πεζοδρομο αναπτύχθηκε, και βέβαια όλο αυτό πρέπει να συνοδεύει με έργα και στον πεζοδρομο και στις κάθετους δρομους και εννοείτε να μην πεζοδρομηθει η Χ. Σμυρνης. Μην ειστε μίζεροι κάντε κριτική, χρειαζεται,όχι μόνο άρνηση στα παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365