Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Ενημέρωση ΔΕΥΑ Αλμωπίας για τις καθιζήσεις σε οδοστρώματα

Δελτίο Τύπου

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλμωπίας ενημερώνει τους καταναλωτές της, ότι οι καθιζήσεις που παρουσιάζονται κατά καιρούς σε οδοστρώματα της πόλης Αριδαίας ως επί το πλείστον και των Τοπικών Κοινοτήτων, οφείλονται σε βλάβες του δικτύου ύδρευσης ή αποχέτευσης, όπου υπάρχει.



Οι βλάβες αυτές, προκαλούνται από την θραύση των αγωγών ύδρευσης ή αποχέτευσης λόγω παλαιότητας.

Παρακαλούμε λοιπόν, τους καταναλωτές να ενημερώνουν την επιχείρηση για την ύπαρξη καθιζήσεων, ώστε να μεριμνά για την όσο το δυνατόν άμεση αποκατάσταση τους με σκοπό την ασφαλή διέλευση πεζών και οχημάτων.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.


Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 
ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

5 σχόλια:

  1. Υπάρχει το ίδιο προβλημα στον Εξαπλατανο....εδω και 5 χρόνια εχει σπάσει σωλήνα και τρέχουν νερά....ακόμα το φτιαχνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μεγάλο έργο του μπινου
      Χωρίς επίβλεψη και με πρόχειρο κλείσιμο αυτά παθαίνεις
      Ξανά ψηφίστε τους σας κάνουν τη ζωή πατίνι!

      Διαγραφή
  2. Σοβαρό θέμα που ξεπερνάει έναν Δήμαρχο.Χρειάζεται εξοπλισμός στις Δημοτικές επιχειρήσεις και προσωπικό εξελιγμένο και όχι το Λάκη και το Μάκη κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο δρομο του Family υπάρχουν 2 αρκετά μεγάλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν είναι αυτονόητη η ασφαλτόστρωση όλων των κεντρικών οδών, ΑΚΌΜΑ κι αν ήταν σε κάπως καλή κατάσταση ?Σε άλλες πόλεις ασφαλτοστρώνουν καλούς δρόμους πριν καν ανοίξουν λακούβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365