Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Ο Αναστάσιος Κούκος νέος πρόεδρος του Εδεσσαϊκού - Όλα τα μέλη

Σήμερα ο κόσμος του Εδεσσαϊκού απέδειξε ότι η ομάδα μας, εκτός από παρελθόν και ιστορία έχει παρών και μέλλον

Όπως αναμενόταν, η σημερινή γενική συνέλευση εξέλεξε την νέα διοίκηση της ομάδας για τα επόμενα 2 χρόνια. 



Στο νέο διοικητικό συμβούλιο επικεφαλής είναι ο γιατρός Αναστάσιος Κούκος και συμμετέχουν ως τακτικά μέλη οι Βύρος Αθανάσιος, Κακογλου Χρήστος, Μυλωνάς Γεώργιος, Ξενάκης Κωστής, Παπαϊωάννου Δημήτριος, Πατετσινης Αθανάσιος, Πηλαλιδης Ιωάννης, Ποζαρλης Χρήστος, Στοιος Ιωάννης και Τρυφωνιδης Ιωάννης. Ως αναπληρωματικοι ο δήμαρχος της πόλης Γιάννου Δημήτρης και οι Αγγελίδης Ιωάννης, Βαγουρδη Μαρία, Δαμος Κωνσταντίνος, Μαλουμιδης Κωνσταντίνος, Μιλης Αθανάσιος, Μιλτσης Νικόλαος, Μπουκουβάλας Τρύφων, Τσαουσης Χρήστος και Τσελεπης Λάζαρος

Η νέα διοίκηση θα συγκροτηθεί σε σώμα την Πέμπτη το βράδυ στις 21:00 στα γραφεία του Συλλόγου όπου θα πάρει τις πρώτες σημαντικές αποφάσεις.

Σήμερα ο κόσμος του Εδεσσαϊκού απέδειξε ότι η ομάδα μας, εκτός από παρελθόν και ιστορία έχει παρών και μέλλον. Η συμμετοχή στην νέα διοίκηση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΑΡΑ ΟΛΕ

Πηγή: asedessaikos.blogspot.com

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365