Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

Υπόθεση Μαντλίν - Νέα μάρτυρας υποστηρίζει ότι την είδε ζωντανή

Μία νέα μάρτυρας επικοινώνησε με τις Αρχές και υποστηρίζει ότι η Μαντλίν είναι ζωντανή και ζει με μια οικογένεια Γερμανών στο Algarve

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚάν. Μια νέα μαρτυρία έχει ταράξει ξανά τα νερά.



Μία νέα μάρτυρας επικοινώνησε με τις Αρχές και υποστηρίζει ότι η Μαντλίν είναι ζωντανή και ζει με μια οικογένεια Γερμανών στο Algarve, 40 περίπου μίλια από το σημείο που εξαφανίστηκε. 

Η Πορτογαλέζα υποστηρίζει ότι είδε την έφηβη πλέον κοπέλα, και παρατήρησε την ομοιότητα αλλά και το χαρακτηριστικό σημάδι στο δεξί της μάτι. "Τα μάτια της δεν ήταν μπλε, αλλά περισσότερο πράσινα, είχε ανοιχτά μάτια" τόνισε. Οι νέες αυτές πληροφορίες θα μεταδοθούν απόψε σε εκπομπή της πορτογαλικής τηλεόρασης.

"Ήταν πριν από τρία με τέσσερα χρόνια. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για το πότε αλλά την είδα στο σούπε-ρμάρκετ Apolonia στο Gale" πρόσθεσε η γυναίκα. "Είδα ένα κορίτσι στα δεξιά μου να μιλάει με ένα άλλο κορίτσι στα γερμανικά. Την κοίταξα στα μάτια και ήμουν σίγουρη για αυτό που είδα. Ήταν ανοιχτόχρωμα μάτια με το ίδιο σημάδι που είχε η Μαντλίν" υπογραμμίζει.

Πηγή: Dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365