Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Αλμωπία: Πότε επιτέλους θα δοθεί λύση με το ρεύμα

Το θέμα γίνεται ακόμα πιο σοβαρό αν αναλογιστεί κανείς πως κάποιοι άνθρωποι για λόγους υγείας έχουν ανάγκη το ρεύμα

Για άλλη φορά οι κάτοικοι της Αλμωπίας αναγκάστηκαν για πολλές ώρες να ζήσουν μέσα στο σκοτάδι.


Αυτή την φορά το πρόβλημα εντοπιζόταν σε κολώνα της ΔΕΔΔΗΕ, στην οποία προκλήθηκε φωτιά μετά από πτώση κεραυνού.

Το πρόβλημα με το κακό δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ ταλανίζει την επαρχία μας εδώ και δεκαετίες και υπόλογοι στους κατοίκους είναι όλοι όσοι έχουν περάσει από θέσεις ευθύνης όλο αυτό το διάστημα.

Το θέμα γίνεται ακόμα πιο σοβαρό αν αναλογιστεί κανείς πως κάποιοι άνθρωποι για λόγους υγείας έχουν ανάγκη το ρεύμα.
Επίσης πολλά καταστήματα μπορεί να υποστούν ζημιές στο εμπόρευμα τους μετά από μεγάλες χρονικά διακοπές στην ηλεκτροδότηση.

Πρέπει οι βουλευτές του Νομού, η Περιφέρεια και φυσικά ο Δήμος να μπουν σε μία ουσιαστική συζήτηση και επιτέλους να δώσουν λύση και να προσφέρουν στους κατοίκους της Αλμωπίας αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης, που να αρμόζουν με το 2020.

4 σχόλια:

  1. Η απάντηση στο ερώτημα του τίτλου είναι : ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κάνει μια διαμαρτυρία ο Δήμαρχος...ναι ναι ναι...από δω πάνε κι οι άλλοι...:λόγια εξηγήσεις επιχειρήματα σωστά,αποτέλεσμα όμως μηδέν.
    Δήμαρχε μπορείς να βρεις προσωπικά τον αρμόδιο Υπουργό και να του κάνεις μια επίθεση που να τη θυμάται σε όλη του τη ζωή ?
    Αυτό θα ήταν το πρώτο βήμα.Μπορείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι απλά τα πράγματα. Μαζευόμαστε όσο περισσότεροι κάτοικοι της Αριδαίας και καταθέτουμε αγωγή εναντίον της ΔΕΗ και της ΔΕΔΗΕ. Θα τους τρέχουμε μέχρι να αποδοθούν ευθύνες. Θα βάλουμε έναν μεγάλο δικηγορο και έτσι θα ξεκινήσουμε. Αλλιώς δεν θα αλλάξει τίποτα. Κάνε κάλεσμα μέσω της ιστοσελίδας σου να μαζευτούμε κάπου και να συνεννοηθούμε. Βρισιές νεύρα και ανοησίες δεν αλλάζουν την κατάσταση. Πρέπει να οργανωθούμε τώρα. Να ζητήσουμε όλοι οι κάτοικοι αποζημιώσεις και επιτέλους να λυθεί το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν θα το απαιτήσουν ΜΑΖΙΚΆ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365